Ontdek de 3 leukste all inclusive bestemmingen van Nederland! - All inclusive vakantie aanbiedingen | all-inclusive.be

Ontdek de 3 leukste all inclusive bestemmingen van Nederland!

Ga jij het liefst all inclusive genieten van mediterrane gerechten en allerlei heerlijke drankjes, op een zonnige bestemming? Zie je jezelf al zitten aan het prachtige zwembad van het luxe resort in Turkije of het idyllisch gelegen moderne hotel op Ibiza? Dan heb je het in deze tijden best een beetje zwaar. Maar hé, niet getreurd. De zon kunnen we niet voor je regelen, maar wel erg leuke all-inclusive-bestemmingen dichtbij! Op vakantie gaan in Nederland kan namelijk behalve verrassend leuk, ook erg voordelig zijn. Vooral als allerlei drankjes, maaltijden en extraatjes bij de hotelprijs inbegrepen zijn. Ook benieuwd naar de beste Nederlandse all-inclusive-arrangementen? Doe dan hier inspiratie op!

© pixabay.com – Amersfoort

Assen – allesomvattend leuk voor het hele gezin

Ben jij op zoek naar een veelzijdig hotel, dat je voor allerlei soorten vermaak nauwelijks hoeft te verlaten? Strijk dan eens in Assen neer, en wel bij het 4-sterrenhotel De Bonte Wever! Prachtig gelegen nabij het Asserbos, legt deze accommodatie jou en je naasten flink in de watten. Ten eerste hoef je niet na te denken over eten. Ontbijt, lunch en diner worden in buffetvorm aangeboden in het restaurant en zijn bij de prijs inbegrepen. Een gratis drankje doe je eventueel op een van de mooie terrassen. Ten tweede verveelt jong noch oud zich hier. Wil je bowlen, ga jij voor een duik in het zwemparadijs of stuur je je kroost naar de kidsjungle, zodat jij een potje jeu de boules kunt spelen?

Valkenburg  – verrassend compleet

Wil je liever totaal ontzorgd de oudste toeristische trekpleister van Nederland leren kennen? Neem dan tijdelijk je intrek in het 3-sterren Berghotel Vue in Berg en Terblijt, dat zich op slechts vier kilometer van mergelstadje Valkenburg bevindt. De heuvels van het mooie Zuid-Limburg liggen hier aan je voeten en historisch Maastricht ligt op slechts tien kilometer van dit unieke Black Label-hotel. Met een fiets van het hotel – bij de prijs in – kun je hier heerlijk rondtoeren, waarna je je smaakpapillen verwent in het hoteleigen restaurant, op basis van all inclusive. Ook koffie, thee, bier, fris en wijn kun je de hele dag door gratis tot je nemen. Ben je een echt buitenmens, dan zal deze uitvalsbasis je extra aanspreken. Met picknickweide, terras en hoteltuin heb jij de fraaie buitenplekken voor het uitkiezen!

© pixabay.com – Valkenburg

Amersfoort – adembenemend mooi en goed verzorgd

Heb jij zin om je vakantie in een prachtig landhuis door te brengen, aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug? Check dan in bij het 4-sterren Best Western Plus Berghotel Amersfoort, dat zich in een bos- en heuvelrijke omgeving bevindt. Zowel de maaltijden als een dagelijkse vieruursnack, onbeperkt koffie, thee en koekjes én vele drankjes tussen 17:00 uur en middernacht, zijn bij de arrangementsprijs inbegrepen. Op het stijlvolle buitenterras valt heerlijk te chillen, maar wil je liever even historisch Amersfoort in, dan hoef je maar 2,5 kilometer te overbruggen. Doe dat bijvoorbeeld op een huurfiets van het hotel. Dat wordt buitengewoon fijn en all inclusive genieten!