Zoek de Egyptische zon op in het Bel Air Azur Resort in Hurghada - All inclusive vakantie aanbiedingen | all-inclusive.be

Zoek de Egyptische zon op in het Bel Air Azur Resort in Hurghada

Ben je toe aan een volledig verzorgde vakantie met gegarandeerd veel zon, heerlijke temperaturen en een all inclusive service? Boek dan een vakantie naar het immens populaire Egyptische Hurghada. Hurghada, aan de prachtige rode zee is een plek om lekker in de zon te ontspannen en het behoort tot één van de meest geliefde duikoorden ter wereld. Ook in Hurghada is genoeg te doen en er zijn talloze resorts rondom de stad, waar je jezelf optimaal kunt laten verzorgen. Of je nu voor de komende winter boekt of voor de volgende zomervakantie, garantie op zon en goede temperaturen heb je in Hurghada altijd!

Bel Air Azur Resort

© TUI.be

Hurghada

Hurghada werd in het begin van de 20e eeuw gesticht en had een uitstekende ligging aan de Rode Zee. Het was dan ook een rustiek Egyptisch vissersplaatsje met weinig inwoners. Maar vanaf de jaren 80 ontdekten steeds meer mensen de omgeving van Hurghada en bleek dat de Rode Zee een grote aantrekkingskracht had op toeristen. Europese, Amerikaanse en Arabische investeerders ontdekten het plaatsje ook en al snel werden de eerste hotelketens uit de grond gestampt. Er werd dan ook flink reclame gemaakt dat Hurghada en de Rode Zee de Egyptische Riviera was en de zon het gehele jaar schijnt. Toeristen bezochten Hurghada vanaf de jaren 90 dan ook massaal. Momenteel kent de stad Hurghada ruim 160.000 inwoners en strekt de stad zich 35 kilometer uit langs de kust van de Rode Zee. Omdat de Rode Zee een ideale plek is voor watersporten, heeft de stad tal van watersportfaciliteiten voor vissers, surfers, duikers, zeilers en windsurfers. Wanneer je een strandvakantie wilt combineren met watersport, dan zit je in Hurghada helemaal goed. Vanuit Hurghada kun je ook heel gemakkelijk uitstapjes maken naar de piramides van Luxor of de hoofdstad Caïro.


Zon, zee en strand, alles wat een heerlijke all-inclusive vakantie moet zijn!
Promo
Zin in Egypte? Dit is de weg naar een geslaagde last minute vakantie!
Promo
Hotels en resorts tegen voordelige all-inclusive prijzen, bekijk hier het aanbod!
Promo

Bel Air Azur Resort

Het Bel Air Azur resort is een fantastisch adults only resort voor bezoekers vanaf 18 jaar. Mensen die geen krijsende kinderen aan het zwembad willen hebben, kunnen hier volledig tot ontspanning komen. Het centrum van Hurghada ligt op 3 kilometer van het resort en de stranden van de Rode Zee op 250 meter. Je kunt dus gemakkelijk naar het strand lopen, maar ook in het resort is er genoeg te doen. Je kunt lekker aan het zwembad liggen in één van de gratis ligzetels, maar er zijn ook diverse restaurants, shops, schoonheidssalon en je kunt er diverse sporten beoefenen, zoals tennis, squash en bowling. Ook is er een volledig watersportcentrum, waar je onder begeleiding kunt snorkelen, duiken of waterfietsen. Het resort is op basis van all inclusive, dus alle maaltijden zijn inbegrepen.

Bel Air Azur Resort

© TUI.be

Kamers

Het hotel heeft totaal 215 kamers en zijn voorzien van een badkamer met toilet, douche en haardroger. In je hotelkamer vind je een telefoon, televisie en een minibar, die dagelijks met water wordt bijgevuld en wekelijks met frisdrank. Ook zijn er koffie- en theefaciliteiten. De kamers hebben allen een balkon of een terras. En met de warme temperaturen heb je veel baat bij de individuele airconditioner op je kamer.