Het Protur Safari Park Aparthotel biedt een onvergetelijke vakantie voor het hele gezin - All inclusive vakantie aanbiedingen | all-inclusive.be

Het Protur Safari Park Aparthotel biedt een onvergetelijke vakantie voor het hele gezin

Het Protur Safari Park Aparthotel is gelegen in Sa Coma, een kleine, maar levendige badplaats op het oostelijke deel van het eiland Mallorca. De accommodatie ligt nabij het strand. Wanneer je je vakantie niet alleen binnen het resort wilt doorbrengen, maar er ook op uit wilt gaan, dan kun je op het strand van Sa Coma zowel terecht voor ontspanning als voor avontuurlijke activiteiten. Er worden in het aparthotel voor jong én voor ouder diverse activiteiten georganiseerd. De mogelijkheid tot het kiezen voor een all inclusive vakantie, maakt dat je tijdens de vakantie volop kunt genieten.

Protur Safari Park Aparthotel

© TUI.be

Over welke faciliteiten beschikken de kamers van het verblijf?
In dit ruim 600 kamers tellende resort kun je kiezen uit twee verschillende typen kamers. Een standaardkamer is uitgerust met onder andere een douche, koelkast, flatscreentelevisie, haardroger, waterkoker, balkon, een telefoon, airconditioning en een safe. Een appartement heeft deze faciliteiten ook, maar bij dit kamertype beschik je ook over een bad, een microgolf en een broodrooster. Je hebt eveneens de optie om een babybedje in de kamer te laten plaatsen. Er is gratis wifi in een gedeelte van het hotel en voor de kinderen is er een speelruimte ingericht.


Van de Pyreneeën tot de costa’s. Van Barcelona tot Gran Canaria.
Promo
Zin in Spanje? Dit is de weg naar een geslaagde all-inclusive vakantie!
Promo
Van 1 tot 5 sterren. Van auto- tot vliegvakantie. Bekijk het all-in aanbod.
Promo

Onbezorgd genieten met een all inclusive vakantie
Wanneer je kiest voor all inclusive, dan hoef je je niet te bekommeren om het halen en bereiden van eten tijdens je verblijf. Het resort biedt namelijk ontbijt, lunch en diner aan in buffetvorm. Ook kun je dineren in de vier themarestaurants die bij het resort liggen. De gerechten op deze menukaarten van deze restaurants variëren van Aziatische maaltijden tot barbecuespecialiteiten en van Italiaanse gerechten tot de Indische keuken. Zo is er voor ieder wat wils. Het resort verzorgt eveneens tussendoortjes als fruit, diverse snacks, ijsjes en broodjes. Ook worden diverse dranken niet in rekening gebracht wanneer je dit aparthotel boekt, met alle maaltijden inbegrepen.

Protur Safari Park Aparthotel

© TUI.be

Welke zwemgelegenheden biedt het hotel?
Aparthotel Protur Safari Park heeft een zonneterras dat voorzien is van ligzetels en parasols. Er zijn twee buitenzwembaden en er is een binnenzwembad. Ook zijn er twee kinderzwembaden aanwezig, die garant staan voor veel waterpret voor het hele gezin. Het verblijf heeft een handdoekenservice, zodat je niet je eigen handdoeken of strandlakens hoeft mee te nemen als je wilt zwemmen of zonnebaden bij het appartement. Wil je een dagje naar het strand? Neem dan je strandspullen mee naar het nabijgelegen strand van Sa Coma, dat op circa 500 meter van het hotel gelegen is.


Van de Pyreneeën tot de costa’s. Van Barcelona tot Gran Canaria.
Promo
Zin in Spanje? Dit is de weg naar een geslaagde all-inclusive vakantie!
Promo
Van 1 tot 5 sterren. Van auto- tot vliegvakantie. Bekijk het all-in aanbod.
Promo

Wat is er zoal te doen in het resort?
De sportieve reiziger kan bij het aparthotel kosteloos deelnemen aan activiteiten als fietsen, inlineskaten, tennis, squash en minigolf. Fitness en waterpolo behoren ook tot de mogelijkheden. Vanuit het verblijf worden lessen voor beginners aangeboden om de basistechnieken van duiken, tennis of squash onder de knie te krijgen. Tegen betaling is er de mogelijkheid om te ontspannen in de sauna en krijg je toegang tot het waterpark La Reserva. Voor de jonge reizigers onder ons is er Paradis Park, een park met zwembad en een groot kasteel waar spelletjes worden gedaan. Houd er wel rekening mee dat dit park vanaf mei geopend is. Ook is er een animatieteam aanwezig dat de kinderen vermaakt. De kinderen mogen dansen in de voor hen georganiseerde minidisco. Zo is er voor elke leeftijdscategorie iets leuks te beleven.