De ultieme all inclusive vakantie op Mallorca - All inclusive vakantie aanbiedingen | all-inclusive.be

De ultieme all inclusive vakantie op Mallorca

SUNEOCLUB Haiti heeft 241 frisse en comfortabele kamers van verschillende grootten. Het hotel heeft vele faciliteiten tot haar beschikking. Lekker eten kan in de snackbar bij het zwembad of in het restaurant. In het restaurant wordt er een ruime keus aan eten voorgeschoteld in buffetvorm. Kinderen kunnen zich vermaken in de kinderspeelruimte. U kunt zelfs gebruikmaken van de wasservice. Zo houdt u uw kleren heerlijk schoon tijdens de vakantie. Toe aan ontspanning en geen zin om eruit te gaan? U kunt onder andere gaan zwemmen in het zoetwaterzwembad. Voor de kinderen is er een speciaal kindergedeelte aangelegd. Ga vervolgens zonnen op het zonneterras of relaxen in de tuin. Zin in een potje biljarten? Ook dit is mogelijk tegen betaling.

Suneoclub Haiti

© TUI.be

All inclusive

In SUNEOCLUB Haiti kunt u met het all inclusive arrangement heerlijk genieten van een welverdiende vakantie. Ontbijt, lunch en diner zijn allemaal beschikbaar in buffetvorm. Voor een frietje met mayonaise of een ijsje kunt u naar de snackbar aan het zwembad. Toch zin in iets anders? Het kan allemaal, want u mag onbeperkt genieten van al het lekkere eten en drinken dat hier aangeboden wordt. Nationale alcoholische dranken en niet-alcoholische dranken behoren ook tot de mogelijkheden. Zin om iets te gaan doen? Dit hotel vindt vermaak zeer belangrijk voor haar gasten en bereikt dit met een uitgebreid animatieprogramma voor zowel jong als oud. Van handbal tot reuze vogelpik en van ultimate frisbee tot voetbal: u hoeft zich hier niet te vervelen.


Van de Pyreneeën tot de costa’s. Van Barcelona tot Gran Canaria.
Promo
Zin in Spanje? Dit is de weg naar een geslaagde all-inclusive vakantie!
Promo
Van 1 tot 5 sterren. Van auto- tot vliegvakantie. Bekijk het all-in aanbod.
Promo

Locatie

Het driesterren hotel is gelegen in het badplaatje Ca’n Picafort. Ooit was dit een vissersdorpje, maar het is uitgegroeid tot een gezellige badplaats. Ca’n Picafort heeft een prachtig strand waar u kunt genieten van het prachtige weer. Ca’n Picafort bestaat daarnaast uit een boulevard en een centrum vol met knusse winkeltjes en terrasjes.

Suneoclub Haiti

© TUI.be

Wat te doen?

Naast het animatieprogramma in het hotel is er nog veel meer te doen in de omgeving. De sportievelingen kunnen lekker scheuren op de grote kartbaan. Voor de feestbeesten zijn er genoeg discotheken en hippe clubs. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens een wandeling door de mooie natuurgebieden in en rondom Ca’n Picafort. Van de natuur genieten kan ook varend op zee. Boek een excursie waarbij u de onderwaterwereld gaat bewonderen vanuit een boot met glazen bodem. Daarnaast kunt u één van de vele bezienswaardigheden in de omgeving bezoeken, zoals de jacht- en vissershaven waar Ca’n Picafort om bekend staat. Op vrijdag is er in Ca’n Picafort een echte Spaanse markt waar u lokale lekkernijen kunt kopen.


Van de Pyreneeën tot de costa’s. Van Barcelona tot Gran Canaria.
Promo
Zin in Spanje? Dit is de weg naar een geslaagde all-inclusive vakantie!
Promo
Van 1 tot 5 sterren. Van auto- tot vliegvakantie. Bekijk het all-in aanbod.
Promo

Handig om te weten

  • Wifi op de kamers is gratis.
  • Er zijn gratis ligzetels en parasols beschikbaar aan het zwembad.
  • Het hotel is gelegen op 55 kilometer van de luchthaven. Transfer heen en terug zijn inbegrepen.