Heerlijk All-in ontspannen en actief bezig zijn: Hotel Belvedere - All inclusive vakantie aanbiedingen | all-inclusive.be

Heerlijk All-in ontspannen en actief bezig zijn: Hotel Belvedere

Hotel Belvedere San Augustin is een 3-sterrenhotel op het eiland Mallorca. Het hotel is rustig gelegen, op slechts 850 meter van het strand van Cala Mayor. En omdat u vakantie hebt, brengt een hotelbusje u naar het Palma Nova-strand, wat een gemak. Voor nog meer comfort en een relaxte vakantie kiest u voor de aantrekkelijke All Inclusive aanbieding van dit fijne hotel, waar we uitgebreid op terug komen.

Belvedere

© TUI.be

Zeer hoog aangeschreven

Het hotel krijgt goede tot zeer goede beoordelingen van zijn gasten, en dat begrijpt iedereen die er eenmaal is geweest. Het personeel is uitermate vriendelijk en het internationale animatieteam draagt zijn steentje bij aan een heerlijke vakantie voor jong en oud. Hotel Belvedere heeft verder een prachtige tuin en biedt heerlijke, gevarieerde buffetten aan.


Van de Pyreneeën tot de costa’s. Van Barcelona tot Gran Canaria.
Promo
Zin in Spanje? Dit is de weg naar een geslaagde all-inclusive vakantie!
Promo
Van 1 tot 5 sterren. Van auto- tot vliegvakantie. Bekijk het all-in aanbod.
Promo

Ontspanning

Het hotel beschikt over drie baden: een zoetwaterzwembad, een kinderbad én een bubbelbad. Uiteraard kunt u gebruik maken van ligzetels aan het zwembad en het zonneterras. Daarnaast zijn er een speelzaal en een kinderspeelruimte. Voor wat extra ontspanning kunt u tegen betaling genieten van een heerlijke massage.

Lekker eten en drinken

Ook qua eten zit u prima bij hotel Belvedere, met genoeg keuze. Behalve het hoofdrestaurant, waar u in buffetvorm eet, zijn er een pizzeria en een snackbar. Verder kunt u ook terecht bij de bar en de poolbar.

Belvedere

© TUI.be

Alles dichtbij

Een groot voordeel van dit hotel is dat alles lekker dichtbij is. Om te beginnen het strand: ieder half uur rijdt er een shuttlebus van en naar het strand, wat een luxe. Het centrum van de badplaats Cala Mayor (ca. 6.500 inwoners) ligt op 500 meter. Palma (400.000 inwoners), hoofdstad van Mallorca en van de eilandengroep de Balearen is met 5 kilometer ook heel snel te bereiken. De luchthaven bevindt zich op 18 kilometer afstand, dus geen lange busreis van en naar uw vakantiebestemming.

Heerlijke All-in Maaltijden

Waarom zou u iedere dag gaan nadenken waar te gaan eten, als het hotel die keuze makkelijk maakt? Door de gevarieerde buffetten is er elke dag voor een ieder genoeg lekkers om uit te kiezen. En dat geldt zowel voor ontbijt, middag- als avondeten! Daarnaast zijn pasta en pizza (tussen 13 en 18.30 uur) en snacks (van 11 tot 17, en van 21.45 tot 23 uur) ook nog eens inbegrepen. Voor lokale alcoholische en niet-alcoholische drankjes betaalt u tussen 10 en 23 uur ook niets extra’s.


Van de Pyreneeën tot de costa’s. Van Barcelona tot Gran Canaria.
Promo
Zin in Spanje? Dit is de weg naar een geslaagde all-inclusive vakantie!
Promo
Van 1 tot 5 sterren. Van auto- tot vliegvakantie. Bekijk het all-in aanbod.
Promo

All-in Actieve Ontspanning

Het All Inclusive concept van Hotel Belvedere bevat naast al dat overheerlijke eten, ook sportieve activiteiten. U kunt meedoen met beachvolleybal, waterpolo, aerobic en aquagym. De pingpongtafel staat tot uw beschikking, en u kunt na het sportieve bezig zijn lekker bijkomen in het bubbelbad. Tot slot zijn de miniclub, voor kinderen van 4 tot 12 jaar, en alle animatie overdag en ’s avonds ook nog eens onderdeel van dit aantrekkelijke All-in aanbod.

Al met al een zeer compleet pakket tegen een mooie prijs!