All inclusive vakantie op het zonovergoten Mallorca in Luna & Luna Park - All inclusive vakantie aanbiedingen | all-inclusive.be

All inclusive vakantie op het zonovergoten Mallorca in Luna & Luna Park

Dit levendige hotel bestaat uit de twee delen: Luna en Luna Park. U verblijft in één van deze twee delen. Het hotel beschikt over vele faciliteiten. Voor eten kunt u terecht bij de bar, snackbar of het restaurant. Het restaurant schenkt de maaltijden in buffetvorm. Ontspannen doet u in het zoetwaterzwembad of op het zonneterras. Het Luna & Luna Park heeft 552 kamers. Deze verzorgde kamers beschikken over een badkamer met bad, tegelvloer, airco en een telefoon. Wifi is tegen betaling beschikbaar.

Luna & Luna Park

© TUI.be

All inclusive

In het Luna & Luna Park kunt u met het all inclusive arrangement goed genieten van een welverdiende vakantie. Ontbijt, lunch en diner zijn allemaal beschikbaar in buffetvorm. Voor snacks kunt u onder andere terecht bij de bar en snackbar. Hamburgers, sandwiches en hotdogs zijn voorbeelden van wat u hier kunt bestellen. Zin in iets sterks? Ook dat is mogelijk. Lokale alcoholische en niet-alcoholische dranken zijn af te halen bij de bar. Zin om iets te gaan doen? Elke avond is er muziek en in de zomer is er overdag animatie. U hoeft zich dan ook niet te vervelen tijdens deze all inclusive vakantie.


Van de Pyreneeën tot de costa’s. Van Barcelona tot Gran Canaria.
Promo
Zin in Spanje? Dit is de weg naar een geslaagde all-inclusive vakantie!
Promo
Van 1 tot 5 sterren. Van auto- tot vliegvakantie. Bekijk het all-in aanbod.
Promo

Locatie

Het Luna & Luna Park is gelegen op het zonovergoten eiland Mallorca. Het hotel ligt op wandelafstand van het gezellige El Arenal. Dit is één van de bekendste bestemmingen van Mallorca en is geschikt voor jong en oud. El Arenal beschikt over een ruim strand waar u kunt genieten van het zonnige weer. Ga pootje baden in het azuurblauwe water van de Middellandse Zee of kies voor één van de vele watersport mogelijkheden. In de zomer kan de temperatuur van het zeewater namelijk oplopen naar een aangename 25 graden!

Luna & Luna Park

© TUI.be

Wat te doen?

Naast zonnen op het strand en zwemmen in het zwembad is hier nog veel meer te doen in de buurt. Op korte afstand van El Arenal ligt bijvoorbeeld het Palma Aquarium. Dit aquarium wordt gezien als één van de mooiste aquariums in Europa en heeft meer dan achtduizend dieren tot haar beschikking. Ook Aqualand Waterpark ligt op loopafstand van El Arenal en is één van de grootste waterpretparken ter wereld. Met zonnig en warm weer is dit de ideale plek om even af te koelen. Heeft u ’s avonds zin in een feestje? Het centrum van El Arenal bevat vele hippe clubs waar u kunt genieten van het uitbundige uitgaansleven in deze badplaats.


Van de Pyreneeën tot de costa’s. Van Barcelona tot Gran Canaria.
Promo
Zin in Spanje? Dit is de weg naar een geslaagde all-inclusive vakantie!
Promo
Van 1 tot 5 sterren. Van auto- tot vliegvakantie. Bekijk het all-in aanbod.
Promo

Handig om te weten

  • Adults Only: de minimumleeftijd voor de gasten in het hotel is zestien jaar.
  • Er zijn gratis ligzetels beschikbaar aan het zwembad.
  • Het hotel is gelegen op acht kilometer van de luchthaven. Transfer heen en terug zijn inbegrepen.