All inclusive zonvakantie in hotel Kilimanjaro - All inclusive vakantie aanbiedingen | all-inclusive.be

All inclusive zonvakantie in hotel Kilimanjaro

Al jaren is Mallorca een ontzettend populair vakantieoord. Je kunt natuurlijk een appartement of huis huren maar een verblijf op basis van all inclusive is ontzettend populair. Je hoeft helemaal niets te doen en alles wordt voor je geregeld! Onbeperkt eten en drinken en natuurlijk genieten van alle voorzieningen waar je gebruik van kunt maken. Hotel Kilimanjaro is een geweldig hotel op korte afstand van een prachtig zandstrand. Al jarenlang is dit een zeer populair hotel.

Kilimanjaro

© TUI.be

Geweldige ligging
Doordat Kilimanjaro vlak bij het strand ligt, is de ligging natuurlijk geweldig te noemen. Bovendien ligt dit all inclusive resort ook nog eens aan de rand van El Arenal waar jongeren iedere dag weer uit kunnen gaan. Dat is the place to be op Mallorca en daar zit je dus met je hotel direct bij! Het hotel is dan ook voornamelijk geschikt voor groepen vrienden en jongeren en minder voor families of oudere stellen. Die krijgen dan namelijk wellicht te maken met geluidsoverlast, zeker als ze vroeg naar bed willen Alsof het strand en El Arenal niet genoeg is, ligt er ook nog eens een gigantisch waterpretpark vlakbij het hotel. Het is overigens wel goed om te beseffen dat de weg naar het strand behoorlijk steil is. Dat kan erg lastig zijn voor mensen die slecht zijn ter been.


Van de Pyreneeën tot de costa’s. Van Barcelona tot Gran Canaria.
Promo
Zin in Spanje? Dit is de weg naar een geslaagde all-inclusive vakantie!
Promo
Van 1 tot 5 sterren. Van auto- tot vliegvakantie. Bekijk het all-in aanbod.
Promo

Faciliteiten
Dit hotel beschikt over de nodige faciliteiten zodat je tijdens je verblijf van alle gemakken voorzien bent. Denk bijvoorbeeld aan WiFi in een groot gedeelte van het hotel, een hotel en verschillende bars. Natuurlijk is er bij het hotel een zwembad aanwezig. Bij dit zwembad vind je een afzonderlijke bar en ligstoelen. Verder wordt er iedere week livemuziek georganiseerd. In het hotel kun je biljarten en het is ook mogelijk om fietsen te huren.

Kilimanjaro

© TUI.be

All inclusive
Een all in verblijf bij dit hotel houdt in dat je de hele dag door meer dan genoeg te eten en te drinken hebt. Zo wordt er drie keer per dag een maaltijd in buffetvorm georganiseerd. Daarnaast kun je tussen 12 uur en 17 uur onbeperkt snacks bestellen. Drinken is de hele dag van 10.30 uur tot en met 22.30 uur beschikbaar. Daarbij is een selectie gemaakt van niet-alcoholische dranken en locale alcoholische dranken. Al deze dingen zijn bij de prijs inbegrepen die je vooraf betaalt.


Van de Pyreneeën tot de costa’s. Van Barcelona tot Gran Canaria.
Promo
Zin in Spanje? Dit is de weg naar een geslaagde all-inclusive vakantie!
Promo
Van 1 tot 5 sterren. Van auto- tot vliegvakantie. Bekijk het all-in aanbod.
Promo

Verschillende soorten kamers
Wanneer je in hotel Kilimanjaro wilt verblijven, kun je kiezen uit verschillende kamers. Allereerst is er een standaardkamer voor twee personen beschikbaar. Daarnaast is er ook een driepersoonskamer te boeken waarbij het wel verplicht is dat de derde persoon 16 jaar of jonger is. Verder zijn er vierpersoonskamers beschikbaar. Deze zijn geschikt voor twee volwassenen en twee kinderen. In totaal zijn er 150 kamers in dit hotel te boeken waarvan er ook nog een aantal eenpersoonskamers zijn. De prijs van de kamers hangt sterk af van welke kamer je kiest en in welke periode je de kamer wilt boeken. In het voorseizoen zijn de kamers bijvoorbeeld een stuk voordeliger dan in het hoogseizoen.