Een comfortabel all-inclusive verblijf in hotel Aegean Land - All inclusive vakantie aanbiedingen | all-inclusive.be

Een comfortabel all-inclusive verblijf in hotel Aegean Land

Het driesterrenhotel Aegean Land ligt op het Griekse eiland Naxos, op een steenworp afstand van het strand. Naxos is het grootste eiland van de eilandengroep Cycladen en ligt in de Egeïsche Zee. Een prachtige bestemming om u tijdens een all-inclusive vakantie onbezorgd te laten genieten. In Aegean Land wordt u helemaal in de watten gelegd. Zo zijn alle maaltijden inbegrepen en hoeft u zich geen zorgen te maken over extra kosten, boodschappen doen of zelf koken. U hoeft alleen maar aan te schuiven bij het op het strand gelegen restaurant en uw bestelling te plaatsen. Ook kunt u gedurende de dag hapjes en drankjes bestellen bij de poolbar. U hoeft uw comfortabele ligzetel haast niet te verlaten!

Griekenland Naxos Aegean Land

© TUI.be

Hotelfaciliteiten van het Aegean Land
In een groot deel van het comfortabele boetiekhotel kunt u gratis gebruikmaken van wifi. Daarnaast kunt u kosteloos uw huurauto parkeren op de privéparking. Voor de kinderen is er een aparte speeltuin en twee kinderzwembaden. Zelf kunt u ontspannen onder een parasol op een van de gratis ligzetels aan het zwembad. Hotel Aegean Land beschikt over twee grote zoetwaterzwembaden. Ook kunt u gebruikmaken van fitnessfaciliteiten en een gratis handdoekenservice.


Laat je onderdompelen in een unieke vakantiesfeer, boek hier jouw vakantie naar Griekenland!
Promo
Zin in Griekenland? Dit is de weg naar een geslaagde last minute vakantie!
Promo
All-inclusive, half pension, animatie of rust? Duik hier in het ruime hotelaanbod!
Promo

Faciliteiten op uw comfortabele hotelkamer
Alle hotelkamers beschikken over een badkamer met een bad of douche en een haardroger. Daarnaast heeft de kamer altijd een aangename temperatuur door de individuele airconditioning. Na een dagje op het strand of aan het zwembad kunt u op uw eigen balkon of terras nog genieten van een drankje. Enkele hotelkamers bieden lateraal zeezicht. Ook treft u faciliteiten aan als een telefoon, satelliet-tv, safe en een koelkast. Regelmatig kunt u kosteloos een extra babybedje bij laten plaatsen, dit is alleen niet mogelijk bij maximale bezetting.

Griekenland Naxos Aegean Land zwembad

© TUI.be

All-inclusive: onbezorgd genieten van inbegrepen maaltijden en drankjes
U kunt de dag beginnen met een uitgebreid Amerikaans ontbijt. De bar bij het zwembad serveert versnaperingen en cocktails en ook is er een eigen à-la-carte restaurant aan het strand. Hier geniet u van smaakvolle intercontinentale gerechten terwijl u uitkijkt over het helderblauwe zeewater.


Laat je onderdompelen in een unieke vakantiesfeer, boek hier jouw vakantie naar Griekenland!
Promo
Zin in Griekenland? Dit is de weg naar een geslaagde last minute vakantie!
Promo
All-inclusive, half pension, animatie of rust? Duik hier in het ruime hotelaanbod!
Promo

Het eiland Naxos ontdekken vanuit het Aegean Land-hotel
Als u kiest voor een verblijf in een all-inclusive hotel houdt u wat budget over waarvan u bijvoorbeeld een auto kunt huren. Zo kunt u zelfstandig en gemakkelijk meer van het eiland ontdekken. Naxos heeft vele prachtige zandstranden maar vanuit uw accommodatie kunt u ook gemakkelijk een aantal interessante bezienswaardigheden bezoeken in Naxos-stad dat op 7 kilometer afstand ligt. Bewonder hier de historische Apollo temple of bezoek het Archaeological Museum of Naxos waar u meer te weten komt over de historie van het eiland. Als u met het hele gezin op vakantie gaat kunt u ook een dagje naar een van de spetterende waterparken, zoals Aqua Fun dat op 6 kilometer afstand ligt.