Beleef een onvergetelijke all-inclusive vakantie in Dalmatië - All inclusive vakantie aanbiedingen | all-inclusive.be

Beleef een onvergetelijke all-inclusive vakantie in Dalmatië

Het Zaton Holiday Resort in het Kroatische Dalmatië is het ideale vakantieresort voor het hele gezin. Met een groot zwembadcomplex, een strand op circa 200 meter, diverse sportactiviteiten, shows en livemuziek, een miniclub voor de kleintjes en een discotheek in de buurt vervelen jong en oud zich geen moment. Bovendien geniet je van een semi all-inclusive verzorging in dit resort, waardoor je je geen dag zorgen hoeft te maken om het ontbijt en diner, die dagelijks worden aangeboden in buffetvorm. En met de lunch? Dan eet je toch gewoon een lekkere sandwich op het strand of neem je iets tijdens een uitstapje naar het nabijgelegen Zadar? Dat is helemaal geen straf.

Kroatie Zaton Holiday Resort

© TUI.be

Authentieke accommodaties
Op het Zaton Holiday Resort kun je zowel kamperen als een studio of appartement huren. Het leuke is dat de huisjes in de Dalmatische stijl zijn gebouwd, waardoor je ook op het resort helemaal in Kroatische sferen bent. De 3 en 4-sterrenaccommodaties bieden plaats aan 2 tot 6 personen en zijn er in verschillende types, waardoor er altijd wel een studio of appartement is dat past bij jou en je reisgezelschap. Alle studio’s en appartementen zijn uitgevoerd met een terras of balkon, badkamer, kitchenette, slaapbank(en), tv, koffiezetapparaat en minisafe. Bovendien is er gratis wifi voor gasten. Voor iets meer ruimte en luxe kun je voor een 4-sterrenaccommodatie kiezen. Deze zijn voorzien van comfortabele extra’s als airco, een apart toilet en een microgolfoven.


Prachtige baaien, adembenemende natuur, ontdek het allemaal in Kroatië
Promo
Zin in Kroatië? Dit is de weg naar een geslaagde all-inclusive vakantie!
Promo
All-inclusive genieten tegen de voordeligste prijzen, check hier het ruime aanbod
Promo

Waterpret
Een zomervakantie is natuurlijk niet compleet zonder de nodige waterpret. Met een groot zwembadencomplex op het resort en het nabijgelegen strand is een verfrissende duik nooit ver weg. Het Zanton Holiday Resort beschikt over diverse buitenzwembaden, waaronder enkele speciaal voor kinderen. Ook het kiezel- en zandstrand is door de geleidelijke strandafloop in zee bijzonder kindvriendelijk, waardoor er met een gerust hart in het water gespeeld en gezwommen kan worden met het hele gezin. Ontspannen in de zon op een ligbed of een zomers drankje doen in de bar behoren natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Ben je liever actief in het water? Doe mee aan de watergym in het zwembad, huur een waterfiets aan zee of neem eens een duikles.

Kroatie zee Zaton Holiday Resort

© TUI.be

Dag en nacht vermaak
Heb je even genoeg van al dat water? Er is in en om het resort nog veel meer leuks te doen. De miniclub (4-12 jaar) en teenclub (13-19 jaar) organiseren in het hoogseizoen allerlei leuke activiteiten. Er zijn daarnaast ook genoeg sport- en spelmogelijkheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van tennis, tafeltennis, paardrijden of minigolf? Ter afwisseling is het leuk om een uitstapje te maken naar een plaats in de buurt. Op slechts 2 kilometer afstand vind je het oude koninklijke stadje Nin, terwijl ook havenplaats Zadar niet ver weg is (17 kilometer). Heb je ’s avonds nog wat energie over? Geniet van een mooie show of swingende livemuziek. De echte feestbeesten bezoeken natuurlijk de grote discotheek Saturnus, die niet ver bij het park vandaan ligt. Beleef in Kroatië een vakantie om nooit te vergeten!


Prachtige baaien, adembenemende natuur, ontdek het allemaal in Kroatië
Promo
Zin in Kroatië? Dit is de weg naar een geslaagde all-inclusive vakantie!
Promo
All-inclusive genieten tegen de voordeligste prijzen, check hier het ruime aanbod
Promo