Chalkidiki in Griekenland, voor een ontspannen all-inclusive vakantie - All inclusive vakantie aanbiedingen | all-inclusive.be

Chalkidiki in Griekenland, voor een ontspannen all-inclusive vakantie

Wil je een vakantie met gegarandeerd zon en mooie natuur dan zit je in Chalkidiki helemaal goed. Vooral in de zomermaanden weet je zeker dat je aan enkel je zwembroek genoeg hebt. De temperaturen gaan gemiddeld naar 27° Celsius. Ook de omgeving is prachtig met Griekse natuur, zon, zee en strand. Chalkidiki is dus het recept voor een prachtige en onvergetelijke vakantie. Vooral wanneer je verblijft in resort Sani Woods, waar je kunt genieten van een all-inclusive service en je niets tekort komt.

© TUI.be

Over Chalkidiki
Griekenland ligt op het vaste land in het zuiden van Europa. Daarnaast bestaat Griekenland nog uit talloze kleinere en grotere eilanden. Chalkidiki is daarentegen een schiereiland. Het schiereiland ligt in het noordoosten van Griekenland en steekt uit in de Egeïsche Zee. De streek rondom Chalkidiki is bergachtig en voorzien van uitgestrekte bossen. Meer aan de kust vind je veel langgerekte stranden. Dit gedeelte is dan ook erg populair onder toeristen. Het schiereiland Chalkidiki telt ruim 105.000 inwoners en de hoofdstad is Polygyros. Chalkidiki heeft dus alles te bieden voor een mooie vakantie met veel natuur, strand, zee en vooral veel zon.


Laat je onderdompelen in een unieke vakantiesfeer, boek hier jouw vakantie naar Griekenland!
Promo
Zin in Griekenland? Dit is de weg naar een geslaagde last minute vakantie!
Promo
All-inclusive, half pension, animatie of rust? Duik hier in het ruime hotelaanbod!
Promo

Sani Woods
Te midden van de groene natuur van Chalkidiki ligt het kleinschalige vakantieresort Sani Woods. Het is nog vrij nieuw, want het is in 2015 gebouwd. Sani woods ligt op 73 kilometer van de luchthaven van Thessaloniki. Een transfer van en naar de luchthaven zit bij de prijs inbegrepen. Totaal heeft Sani Woods 10 studio’s en appartementen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je in een enorm druk resort terecht komt. Uiteraard is er een zoetwaterzwembad waar je de gehele dag op een strandbed aan kunt liggen. Wil je naar het strand, dan is dit geen probleem, want het stand ligt op 2 kilometer afstand. Je kunt er dus lopend naartoe en ondertussen geniet je van de omgeving.

Griekenland Sani Woods bungalow

© TUI.be

Faciliteiten
• Wanneer jij heerlijk ontspant aan het zwembad kunnen de kinderen zich de gehele dag vermaken in de kinderspeelruimte.
• Contact met het thuisfront hoef je in Sani Woods niet te missen, want je mag gebruik maken van gratis wifi.
• Zoetwaterzwembad met een apart kindergedeelte, ligstoelen en parasols, uiteraard ook gratis.
• Grote tuin waar je zelf heerlijk kunt liggen en de kinderen fantastisch kunnen spelen.
• Wil je lekker buiten eten, dan kun je ook gaan barbecueën, met een aanwezige barbecue.
• Op basis van all-inclusive. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over ontbijt, lunch en diner.


Laat je onderdompelen in een unieke vakantiesfeer, boek hier jouw vakantie naar Griekenland!
Promo
Zin in Griekenland? Dit is de weg naar een geslaagde last minute vakantie!
Promo
All-inclusive, half pension, animatie of rust? Duik hier in het ruime hotelaanbod!
Promo

Studio’s
Er zijn twee soorten studio’s. Een studio voor twee personen en een studio vanaf twee tot vier personen. De studio’s zijn voorzien van een kitchenette met elektrische fornuis, zodat je gewoon je eigen kostje kunt koken. De studio’s beschikken verder over een badkamer met douche, een individuele airconditioning, flatscreen tv met satelliet-tv, een koelkast en en terras, waar je ook met je gezin kunt eten. Heb je ook een huisdier die perse mee moet dan is dit in deze studio’s geen probleem. Honden zijn namelijk ook toegestaan.