Bon bini op Aruba! - All inclusive vakantie aanbiedingen | all-inclusive.be

Bon bini op Aruba!

Ben je toe aan een heerlijk relaxte vakantie in het Caribisch gebied? Kies dan voor een all-inclusive vakantie in één van de luxueuze studio’s of appartementen van Divi Village Golf & Beach Resort!

Aruba Divi Village Golf & Beach Resort

© TUI.be

Over Aruba
Aruba is dé perfecte bestemming voor een onvergetelijke vakantie. Het Caribische eiland beschikt over prachtige parelwitte stranden en staat bekend om zijn indrukwekkende onderwaterwereld. Aruba kent een rijke, multiculturele historie die weerspiegeld wordt in kunst, architectuur, tradities en in de keuken. De vriendelijke, gastvrije inwoners begroeten je met een glimlach en zorgen ervoor dat iedereen zich thuis voelt op hun ‘One Happy Island’.


Boek hier jouw droomvakantie naar het paradijselijke Aruba.
Promo
Zin in Aruba? Dit is de weg naar een geslaagde all-inclusive!
Promo
Luxueus genieten, bekijk hier het hotelaanbod.
Promo

Ligging
Aruba is onderdeel van de Benedenwindse Eilanden en maakt deel uit van Zuid-Amerika. Het eiland ligt dicht bij de Venezolaanse kust die bij helder weer goed te zien is. Divi Village Golf & Beach Resort ligt in het Noordwesten van Aruba en bevindt zich in een tropische tuin op steenworp afstand van het witte zandstrand van Druif Beach. De hoofdstad van Aruba, Oranjestad, ligt op slechts drie kilometer afstand. Dit bruisende centrum van Aruba beschikt over verschillende grote winkels en winkelcentra die gericht zijn op zowel de inwoners als de toeristen. Oranjestad heeft daarbij een grote haven waar regelmatig imposante cruiseschepen aanmeren.

Verblijf
Bij Divi Village Golf & Beach Resort kun je kiezen tussen een luxe ingerichte studio of appartement. Beide accommodaties zijn uitgerust met een individuele airco, plafondventilator, sofabed, strijkijzer en -plank, telefoon, gratis wifi, flatscreen-tv, open keuken met microgolf, fornuis en koelkast, koffie- en theefaciliteiten, gratis safe en een balkon of terras met tuinzicht.

© TUI.be

Faciliteiten
Het viersterrenresort biedt vele faciliteiten die het verblijf nog aangenamer maken. Zo kun je je van je sportieve kant laten zien op de tennisbaan of in het fitnesscentrum met prachtig uitzicht. Daarbij beschikt het resort over een beachvolleybalveld en een watersportcentrum waar onder andere kajakken en snorkelsets geleend kunnen worden. Voor een verkoelende duik kun je, naast de azuurblauwe zee, kiezen uit maar liefst drie zwembaden. Je kunt een bezoekje brengen aan de nabijgelegen shops en een gokje wagen in het casino. Je huurauto kun je gratis bij het resort parkeren. Voor reizigers die de omgeving liever op de fiets verkennen, is er een fietsenverhuur aanwezig. Op het strand en bij het zwembad kun je gratis gebruik maken van de handdoekenservice, ligzetels en parasols. Heb je vragen? De meertalige staff staat je graag te woord!


Boek hier jouw droomvakantie naar het paradijselijke Aruba.
Promo
Zin in Aruba? Dit is de weg naar een geslaagde all-inclusive!
Promo
Luxueus genieten, bekijk hier het hotelaanbod.
Promo

Restaurants en bars
Divi Village Golf & Beach Resort beschikt over meerdere restaurants en bars waar je optimaal kunt genieten. Haal je drankje bij de bar naast het zwembad of bij de beachbar. Eten kan in twee internationale restaurants of in het restaurant bij het zwembad. Bij het zwembad bevinden zich verder nog een swim-upbar en een grill waar je gezellig met andere vakantiegangers kunt barbecueën. Portemonnee nog in de safe? Geen probleem! Drankjes, maaltijden en nog veel meer zijn inbegrepen bij jouw all-inclusive vakantie.