Luxueus ontspannen in het Royalton Negril Resort & Spa - All inclusive vakantie aanbiedingen | all-inclusive.be

Luxueus ontspannen in het Royalton Negril Resort & Spa

Jamaica staat bekend om haar tropische klimaat, prachtige zandstranden, rum én natuurlijk de zomerse reggae muziek van Bob Marley. U bent dan ook aan het goede adres op Jamaica als u echt even volledig tot rust wilt komen en wilt ontspannen op een van de mooiste Caribische Eilanden! En waar kunt u beter vakantie vieren dan in een luxe all-inclusive hotel? Op Jamaica vindt u verschillende luxueuze hotels, waaronder het Royalton Negril Resort & Spa. Het Royalton Negril Resort & Spa is gelegen in Montego Bay. Dit gedeelte van Jamaica staat niet alleen bekend om haar vriendelijke plaatselijke bevolking, maar bovenal om haar prachtige natuur. Vanuit het hotel zult u dan ook op uw gemak de mooiste stranden, watervallen en flora en fauna van Jamaica kunnen ontdekken! Uiteraard vindt u ook in het hotel zelf alle benodigdheden voor een geslaagde vakantie.

Jamaica Royalton Negril Resort Spa

© TUI.be

Royalton Negril Resort & Spa
Het Royalton Negril Resort & Spa is een gloednieuw resort, speciaal ontworpen voor liefhebbers van luxueuze vakanties. Het hotel zelf is opgedeeld in 2 delen. Het Royalton gedeelte is ontworpen voor families, en het Hideaway gedeelte is speciaal voor volwassenen. Wilt u tijdens uw vakantie genieten van extra veel voordelen en luxe? Dan is de ‘Diamond Club’ precies wat u zoekt. Leden van deze exclusieve club krijgen niet alleen de mooiste kamers met zeezicht, maar genieten ook van andere voordelen zoals een butlerservice, een speciale ruimte in de lounge en op het strand, extra keus qua snacks, desserts en roomservice en een speciale korting in de spa. Maar wees niet ongerust. Ook zonder lid te worden van de ‘Diamond Club’ kunt u in dit bijzondere hotel genieten van onder andere een ruim spacentrum, verschillende zwembaden, een miniglijbanenpark en andere faciliteiten voor kinderen en een uitgebreid culinair aanbod. Bovendien is het Royalton Negril Resort & Spa direct gelegen aan het strand, en bent u dus verzekerd van een heerlijke all-inclusive vakantie op een ideale locatie!


Paradijselijke stranden, blauwe zee, wuivende palmbomen: klik hier voor jouw droomvakantie!
Promo
Zin in gekregen in Jamaica? Dit is de weg naar een geslaagde all-inclusive vakantie!
Promo
All-inclusive genieten tegen de voordeligste prijzen, check hier het ruime aanbod
Promo

Luxe, cultuur en natuur tijdens uw vakantie op Jamaica!

Jamaica palmbomen

© Pxhere.com

Tijdens een vakantie in het Royalton Negril Resort & Spa hoeft u dankzij het uitgebreide all-inclusive aanbod uw hotel in principe niet te verlaten. Naast dat u kunt genieten van het buffet, de roomservice, mini bar en de à-la-carterestaurants, vindt u in het hotel namelijk ook alle andere voorzieningen die u wenst tijdens een vakantie. Neem bijvoorbeeld eens een introductieles duiken, ga kajakken of snorkelen, geniet van de avondshows en animatie en stuur, als u echt even onbezorgd wilt genieten, uw kinderen naar de mini- of tienerclub. Door de vele mogelijkheden is Royalton Negril Resort & Spa de ideale plek om er even helemaal uit te zijn. En bovendien is dit hotel ook dé plek om te verblijven als u naast alle luxe ook wat van de cultuur en flora en fauna van Jamaica wilt proeven.