Relaxen aan het Gardameer, dat doe je in all-inclusive - All inclusive vakantie aanbiedingen | all-inclusive.be

Relaxen aan het Gardameer, dat doe je in all-inclusive

Een vakantie aan het Gardameer; een van de mooiste meren in Europa. Italië heeft het allemaal; lekker eten, mooie meren, relatief veel zonuren, mooie hotels, goede campings. Op zo’n 1040 km afstand van Brussel vindt je Peschiera del Garda, door sommigen de mooiste plaats aan het Gardameer genoemd. Grote steden in de buurt zijn Verona, op 30 kilometer afstand en Brescia op 47 kilometer afstand.

Gardameer Peschiera Parc Hotel

© TUI.be

Parc Hotel
Het Parc Hotel in Peschiera del Garda is de ideale uitvalsbasis voor een vakantie met het hele gezin. Het hotel beschikt over een all-inclusive principe, maar naar wens kun je ook kiezen voor half-pension of ontbijt. Er is een openluchtzwembad en een overdekt zwembad. Er is een animatieprogramma voor de kinderen en gratis wifi in het gehele hotel. Ben je sportief aangelegd, dan kun je er een middagje gaan tennissen, fietsen huren en een rondje maken om het Gardameer, of een middagje midgetgolfen met het hele gezin. Indien je wil uitrusten neem je een massage in het wellnesscentrum van het hotel. Op het parkcomplex is een speelruimte ingericht voor kinderen en er is een buitenspeeltuin. Zelfs een kapsalon is op het complex aanwezig.

Accommodaties
Het hotel beschikt over 150 kamers, sommige zijn geschikt voor 2-3 personen, andere voor 2-4 personen. Er zijn kamers beschikbaar met balkon of terras. Verder heeft elke kamer een bad, toilet, haardroger, tv, minibar, airco, kluisje en koffie- en theefaciliteiten.

Activiteiten in de buurt
In de buurt van het hotel, op ruim 3 kilometer afstand bevindt zich het populairste pretpark van Italië; Gardaland! Het park is opgedeeld in verschillenden themagebieden waar jong en oud zich kunnen vermaken met diverse attracties. Gardaland bezorgd iedereen een onvergetelijke dag. Er zijn diverse shows te zien in het park en voor de snelheidsduivels zijn er verschillende achtbanen aanwezig. De ene achtbaan nog sneller dan de ander.

Gardameer Gardaland

©commons.wikimedia.org

Langs Gardaland bevindt zich Sea Life Gardaland Aquarium. Ben jij helemaal dol op vissen en kun je nooit genoeg krijgen van al die gekleurde beestjes die rond zwemmen in de zee. Dan is dit voor jou een fantastische ervaring. In Sea Life kun je de hele dag vissen kijken van over de hele wereld. Verdeeld over 37 verschillende aquaria zitten wel 5000 vissen. Van krabben tot zeepaardjes en van clownsvissen tot gitaarhaaien, je ziet ze allemaal in Sea Life Gardaland.
Verblijf je in het Parc Hotel tussen 7 juli en 29 augustus 2018, dan krijg je bij de boeking zelfs gratis tickets voor Gardaland.

Ontbijt, halfpension of all-inclusive?
In het Parc Hotel is het allemaal mogelijk. Kies je voor de all-inclusive formule dan kun je genieten in verschillende restaurant van het heerlijke eten in het buffetrestaurant. Het Parc Hotel beschikt over diverse eetgelegenheden zo is er een buffetrestaurant, grillrestaurant, pizzeria en snackbar. Genoeg keus voor iedereen dus. Indien je kiest voor half-pension, kun je gebruik maken van het dinerbuffet in het buffetrestaurant. Ter plaatse dient enkel de toeristenbelasting à €1,50 per persoon/ per nacht nog betaald te worden.