Resort Sol Dunas, voor heerlijke Kaapverdische zon - All inclusive vakantie aanbiedingen | all-inclusive.be

Resort Sol Dunas, voor heerlijke Kaapverdische zon

Steeds meer Belgen en Nederlanders weten voor hun vakantie de weg te vinden naar Kaapverdië. Het toerisme ontwikkeld zich in rap tempo en dat is ook heel goed te begrijpen. Kaapverdië heeft namelijk een tropisch klimaat, met zomers een gemiddelde temperatuur van ruim 30 graden. Juist omdat Kaapverdië uit eilanden bestaat en is omringt door de Atlantische Oceaan zijn de temperaturen uitermate aangenaam. Kaapverdië is dus een ideale vakantieplek om te genieten van een all-inclusive vakantie met zon, zee en rust.

Kaapverdie Boa Vista

©Flickr.com

Over Kaapverdië
Kaapverdië is een eilandengroep wat in het verleden door vulkanen is gevormd en ligt aan de westkust van Afrika. Kaapverdië heeft jarenlang onder Portugees bestuur gestaan, maar is sinds 1975 onafhankelijk. De eilanden zijn sinds de middeleeuwen bewoond, toen de eerste ontdekkingsreizigers de eilanden ontdekten. De bevolking heeft voornamelijk Europese en Afrikaanse roots. Momenteel leven er in Kaapverdië ongeveer een half miljoen inwoners, maar meer dan een half miljoen Kaapverdianen leven in andere delen van de wereld. Toerisme is een belangrijke pijler voor de Kaapverdische economie en de eilanden Sal en Boa Vista zijn de populairste eilanden die door toeristen bezocht worden.


Ontdek hier wat het exotische Kaapverdië jou allemaal te bieden heeft.
Promo
Zin in Kaapverdië? Dit is de weg naar een geslaagde all-inclusive vakantie!
Promo
Kindvriendelijk, adults-only, luxe of comfort, kies hier jouw hotelresort!
Promo

Resort Sol Dunas
Helemaal ten zuiden van het eiland Sal ligt het vakantieresort Sol Dunas. De gemiddelde temperatuur ligt in de zomermaanden boven de 33 graden, je hebt dus absoluut een zongarantie wanneer je Sol Dunas bezoekt. In het resort kun je heerlijk in je ligstoel tot rust komen, terwijl de kinderen zich vermaken in de kinderspeelruimte. Het is dan ook een heel geschikte plek voor het hele gezin. Het resort heeft maar liefst drie zwembaden, dus je hoeft het resort helemaal niet te verlaten. Het strand ligt in de buurt dus je kunt ook met het gezin een dagje naar het zonovergoten strand toe. Wil je een keer niet in de zon liggen, dan is een bezoekje aan Santa Maria, het naastgelegen stadje, een bezoekje waard. Met een half uurtje lopen ben je er al. Voor de kinderen is er een kinderzwembad, een speeltuin en een kinderclub. Ook de horeca is goed vertegenwoordigd in het resort.

Prijs Sol Dunas Kaapverdië

© TUI.be

All-inclusive
Je boekt je vakantie naar Sol Dunas op basis van All inclusive. Je hoeft je over het eten geen zorgen meer te maken, want alles is inclusief. Je kunt gratis gebruik maken van ontbijt, lunch en diner in buffetvorm of all a carte in één van de restaurants. Van 10:00 tot 2.00 uur mag je gebruik maken van zowel alcoholische als niet-alcoholische dranken. Verder zijn alle faciliteiten inbegrepen, op de spa na.

Kamers
Sol Dunas heeft 860 kamers die voorzien zijn van een badkamer met douche en haardroger, airconditioning, gratis wifi, satelliet tv, koelkast en koffie- en theefaciliteiten. Er zijn verschillende soorten kamers:
• Standaardkamer – Dit is een tweepersoonskamer met eventueel plek voor 1 kind en zonder balkon of terras.
• Kamer – Dit ook een tweepersoonskamer, met ruimte voor 1 kind, maar dan met balkon of terras.
• Familiekamer – Voor twee volwassenen en twee kinderen en 1 slaapkamer.
• Familiekamer – Voor twee volwassenen en twee kinderen met 2 slaapkamers.


Ontdek hier wat het exotische Kaapverdië jou allemaal te bieden heeft.
Promo
Zin in Kaapverdië? Dit is de weg naar een geslaagde all-inclusive vakantie!
Promo
Kindvriendelijk, adults-only, luxe of comfort, kies hier jouw hotelresort!
Promo

Sol Dunas is een groot resort, waar je je gehele vakantie kunt verblijven en volledig in de zon tot rust kunt komen.