All-inclusive reis naar Hotel Riu Palace Antillas, Aruba - All inclusive vakantie aanbiedingen | all-inclusive.be

All-inclusive reis naar Hotel Riu Palace Antillas, Aruba

Aruba: One Happy Island
Aruba, ook wel ‘One Happy Island’ genoemd, is een klein eilandje in de Caraïben waar de zon bijna altijd schijnt. Door het heerlijke klimaat, de vriendelijke bevolking, de mooie zandstranden en de tropische sferen is Aruba dan ook het ideale eiland voor een ontspannen all-inclusive vakantie.
Het luxe hotel Riu Palace Antillas is misschien wel één van de mooiste hotels die het eiland rijk is. In dit artikel wordt dan ook alles verteld over dit bijzondere hotel en de bezienswaardigheden en activiteiten die u in de omgeving vindt.

Riu Palace Antillas Aruba

© TUI.be

Hotel Riu Palace Antillas
Het hotel Riu Palace Antillas is een luxe all-inclusive hotel gericht op adults only (vanaf 18 jaar). Het hotel is gelegen aan het strand en beschikt bovendien over meerdere zwembaden, een spacentrum, duikschool, discotheek en casino. Ook voor een kapper en schoonheidsspecialiste hoeft u het hotel niet te verlaten, u vindt deze namelijk in het hotel zelf. Daarnaast hoeft u zich over de maaltijden en drankjes geen zorgen te maken. Bij hotel Riu Palace Antillas begrijpen ze exact hoe belangrijk dit is voor een geslaagde vakantie! Zo zijn er in het hotel meerdere restaurants en bars te vinden. Probeer bijvoorbeeld eens een traditionele Arubaanse maaltijd in het restaurant bij het zwembad of ontdek de gezellige poolbar met swim-up bar. Uiteraard zijn ook de kamers in hotel Riu Palace Antillas erg mooi en perfect voor een ontspannen vakantie. Er zijn verschillende luxe suites met bad beschikbaar, waaronder een aantal suites met zeezicht.


Boek hier jouw droomvakantie naar het paradijselijke Aruba.
Promo
Zin in Aruba? Dit is de weg naar een geslaagde all-inclusive!
Promo
Luxueus genieten, bekijk hier het hotelaanbod.
Promo

Hotel Riu Palace Antillas & omgeving
Ondanks dat er in het hotel al voldoende te beleven valt tijdens een vakantie, wilt u misschien ook de omgeving ontdekken. Hotel Riu Palace Antillas bevindt zich op 300 meter afstand van een gezellig winkelcentrum, en ook de hoofdstad van Aruba, Oranjestad, bevindt zich op slechts 11 km afstand. Overigens is Aruba ook uitermate geschikt als u van watersporten, varen, golfen of het bezichtigen van bijzondere natuurwonderen zoals het Nationaal Park Arikok houdt. Tot slot zijn er weinig plekken gezelliger om uit te gaan of een restaurant bezoeken dan op Aruba. U kunt bijvoorbeeld gaan salsa dansen, carnaval vieren of een romantisch diner op het strand met uw partner plannen!

Riu Palace Antillas Aruba

© TUI.be

Ideale combinatie van rust en luxe
Op Aruba is ontzettend veel te beleven en zijn alle ingrediënten voor een ontspannen zonvakantie aanwezig. Hotel Riu Palace Antillas is dan ook een ideale keuze als u op zoek bent naar luxe en rust. In hotel Riu Palace Antillas zult u optimaal genieten van uw vakantie en bovendien de mogelijkheid hebben om ook de rest van het eiland op uw gemak te ontdekken. Laat u dus verleiden tot een heerlijke all-inclusive vakantie in hotel Riu Palace Antillas en maak er een onvergetelijke reis van!


Boek hier jouw droomvakantie naar het paradijselijke Aruba.
Promo
Zin in Aruba? Dit is de weg naar een geslaagde all-inclusive!
Promo
Luxueus genieten, bekijk hier het hotelaanbod.
Promo