5 redenen waarom we een all-inclusive in Egypte aanraden - All inclusive vakantie aanbiedingen | all-inclusive.be

5 redenen waarom we een all-inclusive in Egypte aanraden

Ben jij toe aan een heerlijke vakantie of wil jij er binnenkort even helemaal tussenuit en genieten van zon, zee en strand? Ga naar Egypte! Lees hieronder alle redenen waarom een vakantie naar Egypte helemaal geweldig is en jij hier de tijd van je leven zult hebben!

Sharm El Sheikh resort

©commons.wikimedia.org

1.Alles inbegrepen
Wil jij heerlijk op vakantie en je geen zorgen maken over eten koken, boodschappen etc.? In Egypte verblijf je op basis van all-inclusive. Zo hoef je de hele dag nergens meer naar om te kijken en weet je waar je aan toe bent qua uitgaven. Daarnaast is het eten in Egypte erg lekker en kun je genieten van alle specialiteiten van dit land. Terwijl je op het strand of bij het zwembad ligt kun je bovendien genieten van een tropische cocktail en een verfrissend ijsje, gewoon allemaal inbegrepen!

2.Het weer
In Egypte is het hele jaar prachtig weer. Zelf in het najaar of in de winter kun je genieten van aangename temperaten en de zon op je gezicht. Egypte heeft een woestijnklimaat en ligt dichtbij de evenaar waardoor de zomers tropisch zijn en je weinig regen hebt. De hele dag in bikini lopen, zelfs in januari? In Egypte kan het!

3.Cultuur
Kom jij niet alleen voor zon, zee en strand en wil jij op vakantie ook graag iets van het land zien? In Egypte kun je eindeloos veel uitstapjes maken en cultuur snuiven. Zo kun je bijvoorbeeld een dagexcursie maken naar de woestijn, een jeepsafari of fata morgana’s spotten. Daarnaast kun je natuurlijk een bezoek brengen aan de wereldberoemde piramides in Egypte of kun je gaan varen op de Nijl.

© Pxhere.com

4.Duiken en snorkelen
Iets wat je absoluut niet kunt overslaan tijdens jouw verblijf in Egypte en wat het land echt uniek maakt, is de prachtige onderwaterwereld. Vaar met een boot de zee op en neem een duik in het prachtige water. Onder water kijk je echt jouw ogen uit met allemaal felgekleurde vissen, de een nog mooier dan de ander. Geel, blauw, oranje, paars, roze, alle kleuren komen er voorbij. Als je geluk hebt kom je tijdens het snorkelen zelfs nog een schildpad of dolfijn tegen. Je kunt diep in de zee gaan duiken, maar ook met een snorkel kun je genieten van al het moois. Neem zeker de tijd tijdens jouw verblijf voor 1 of meerdere duiktrips.

5.Afstand
In Egypte wan je je in een compleet andere wereld, terwijl het slechts 5 uur vliegen van België is. Hierdoor is het ook geschikt voor een kortere vakantie, of voor mensen die niet zo lang willen vliegen. Als je naar Egypte reist ben je niet veel reistijd kwijt zodat je meer tijd hebt om te genieten op de plaats van bestemming. Bovendien kun je vanuit verschillende plaatsen naar Egypte vliegen en zijn de vliegtijden over het algemeen erg gunstig.

Wacht dus niet langer en boek nu jouw vakantie naar het betoverende Egypte met witte stranden, prachtige lagunas en felblauwe zee!