All Inclusive genieten in tropisch Thailand - All inclusive vakantie aanbiedingen | all-inclusive.be

All Inclusive genieten in tropisch Thailand

Kom helemaal tot rust op de hagelwitte stranden van exotisch Thailand. Thailand is het ideale land voor een onvergetelijk All Inclusive avontuur. Dit Aziatische pareltje beschikt niet alleen over een prachtige kustlijn, maar heeft ook een verrukkelijke keuken, duizenden eeuwenoude tempels en een uiterst vriendelijke bevolking. Een reis naar Thailand blijft u uw hele leven bij. Daarbij stelt het weer zelden teleur en is dit een bestemming die nog altijd betaalbare luxe biedt. Wie droomt er nu niet van overheerlijke loempia’s te eten met een oogverblindend uitzicht op diepblauwe zee?

Mai Khao Lak

© TUI.be

Optimaal genieten
Een All Inclusive hotel zorgt ervoor dat u echt zorgeloos vakantie kunt vieren. Deze constructie biedt rust, zekerheid en een goede prijs-kwaliteit verhouding. De hotels in Thailand zijn mooi gelegen, op loopafstand van fantastische stranden met duikmogelijkheden en uitgerust met schitterende zwembaden. Als u meer van het land wilt zien, zijn er voldoende mogelijkheden om dagtrips te ondernemen naar spectaculaire watervallen, groene heuvels en bruisende steden.


Kindvriendelijk of Adults Only? Rustig of zwembaden met glijbanen?
Promo
Zin in Thailand? Dit is de weg naar een geslaagde all-inclusive vakantie!
Promo
Van 3 tot 5 sterren, gratis WiFi in heel het hotel, ... Bekijk het aanbod.
Promo

Duurzame vakantie
Verblijf in het Khaolak Beachfront Resort voor een duurzame vakantie in het ongerepte zuiden van Thailand. Dit hotel gaat bewust om met het gebruik van water, afval en energie. Ook kookt het geschoolde keukenpersoneel voornamelijk met behulp van regionale producten. Khaolak Beachfront Resort beschikt verder over een prachtig zwembad en ligt direct aan het strand. Het resort is enkel boekbaar voor volwassenen.

Op stap met de kinderen
Wilt u juist de vakantie van uw leven beleven met kinderen? Kijk dan eens naar het Mai Khao Lak hotel. Dit hotel is geliefd bij kinderen en ouders vanwege haar adembenemende zwembaden en de vele activiteiten voor jong en oud. Zo is er een mooie speeltuin, kunnen er kano’s gehuurd worden en beschikt het resort over een fitnessruimte. Het hotel verschaft daarbij gratis internet, ligstoelen en parasols aan haar klanten.

Patong Merlin Hotel

© TUI.be

Neem een duik in het diepe
Het Patong Merlin Hotel is een geweldige uitvalsbasis om de omliggende omgeving te verkennen. Het hotel heeft vier magnifieke zwembaden, torenhoge palmbomen en een heerlijke spa. Buiten het resort staat u echter in een mum van tijd tussen de traditionele tempels van Phuket, maakt u boottochtjes rondom Thailand’s grootste eiland en kunt u genieten van de talloze uitgaansgelegenheden in de omgeving.

Tijdloos Thailand
Geniet in het The Sands resort van unieke Thaise details, rust en harmonie. Lunch met verse vis onder de wuivende palmbomen. Wandel overdag naar het gezellige centrum van Khao Lak voor knusse barretjes en levendige straten. The Sands geeft u het comfort dat u verdient. Het resort beschikt tevens over een tennisbaan, een wifi-verbinding en een bubbelbad.


Kindvriendelijk of Adults Only? Rustig of zwembaden met glijbanen?
Promo
Zin in Thailand? Dit is de weg naar een geslaagde all-inclusive vakantie!
Promo
Van 3 tot 5 sterren, gratis WiFi in heel het hotel, ... Bekijk het aanbod.
Promo

Waar wacht u nog op?
Wilt u ook heerlijk bijkomen van uw hectische leven in een All Inclusive Resort in het paradijselijke Thailand? Check dan nu deze website voor het actuele aanbod.