Onvergetelijke All Inclusive vakanties in hip Sri Lanka - All inclusive vakantie aanbiedingen | all-inclusive.be

Onvergetelijke All Inclusive vakanties in hip Sri Lanka

Sri Lanka was lange tijd niet bekend bij het grote publiek, maar heeft de laatste jaren een inhaalslag gemaakt door haar adembenemende natuur, paradijselijke stranden en gastvrije bevolking. Wie wil er nu geen olifanten spotten, fotogenieke treinreizen maken of snorkelen in azuurblauwe wateren? Sri Lanka heeft voor ieder wat wils en verrast zelfs de meest doorgewinterde reizigers. Daarbij biedt dit land ongekende luxe en comfort voor weinig. Sri Lanka is de bestemming om dit jaar te ontdekken.

Hikka Tranz by Cinnamon

© TUI.be

Kom tot rust in het paradijs
Ontsnap aan het leven van alledag, liggend onder wuivende palmbomen met een zachte zeebries en een stralende zon hoog aan de hemel. Laat u verwennen met exotische curries en verse vruchtensappen. Geniet van de onderwaterwereld tijdens een prachtige duikexcursie of maak kennis met de Sri Lankaanse cultuur door middel van een uniek tempelbezoek. Een All Inclusive hotel zorgt ervoor dat uw hoofd vrij is om in alle rust van deze nieuwe ervaringen te kunnen genieten. U verdient het om verwend te worden tijdens uw vakantie.


Olifanten spotten, genieten van de zon en het strand ... Bekijk het aanbod.
Promo
Zin in Sri Lanka? Dit is de weg naar een geslaagde all-inclusive vakantie!
Promo
4 & 5 sterren, gratis verblijf voor kinderen, WiFi, direct aan het strand, ...
Promo

Aanschouw de zee vanuit uw hotelkamer
Alle kamers in het Hikka Tranz hotel hebben zeezicht, zodat u in de vroege uurtjes al kunt genieten van een spectaculaire zonsopkomst. Het resort hecht belang aan duurzaamheid en gaat zorgvuldig om met energie- en waterverbruik. In drie minuten loopt u naar een hagelwit strand of u kiest ervoor lekker te zonnen op het speciaal uitgeruste zonneterras aan het zoetwaterzwembad.

Suriya Resort

© TUI.be

Ontdek Colombo vanuit het Suriya Resort
Het Suriya Resort heeft een zeer stijlvolle inrichting en is omgeven door natuur. Het hotel beschikt over een snelle wifi-verbinding, een zwembad met kindergedeelte en een idyllisch zonneterras. De Sri Lankaanse hoofdstad Colombo ligt op slechts 43km afstand en is dus prima te bezoeken als dagtrip. Ook het vliegveld is dichtbij, zo’n 22 km, waardoor het Suriya Resort een prima uitvalsbasis is voor bezoekers, die geen zin hebben ver over land te moeten reizen.

Een relaxt hotel met een missie
The Blue Water resort zet zich in voor mens en natuur en probeert de lokale gemeenschap te helpen. Het resort is een oase van rust en het vriendelijke personeel is u dag en nacht van dienst. Het eten in dit prachtige hotel is van goede kwaliteit, evenals de nette kamers. Er zijn ook speciale juniorsuites voor wie met kinderen of jongeren van plan is om Sri Lanka te ontdekken.


Olifanten spotten, genieten van de zon en het strand ... Bekijk het aanbod.
Promo
Zin in Sri Lanka? Dit is de weg naar een geslaagde all-inclusive vakantie!
Promo
4 & 5 sterren, gratis verblijf voor kinderen, WiFi, direct aan het strand, ...
Promo

Meer weten over All Inclusive genieten in Sri Lanka?
Ziet u het helemaal zitten binnenkort naar Sri Lanka te vliegen of wilt u eerst nog meer weten over deze geweldige bestemming? Kijk dan op deze website voor een uitgebreider overzicht van mooie All Inclusive accommodaties in dit bijzondere land.