Malta: De ideale all inclusive vakantiebestemming - All inclusive vakantie aanbiedingen | all-inclusive.be

Malta: De ideale all inclusive vakantiebestemming

Malta is een klein eilandje gelegen aan de Middellandse Zee. Door haar heerlijke Mediterraanse klimaat is Malta het hele jaar door een ideale vakantiebestemming voor zonliefhebbers. Malta heeft echter naast een fijn klimaat en schitterende stranden en baaien ook veel andere dingen te bieden. Zo heeft Malta een rijke geschiedenis en cultuur en kun je er onder andere prehistorische bouwwerken zoals tempels bezichtigen. Daarnaast vind je op Malta ook prachtige natuur zoals kliffen en bijzondere onderwaterlandschappen. Uiteraard biedt Malta ook een gezellig nachtleven en vind je er genoeg restaurantjes, bars en clubs. Wat voor soort vakantie je dus ook zoekt: Malta is de perfecte vakantiebestemming voor jong en oud!

Seabank Resort & Spa

© TUI.be

Luxe hotels
Op Malta zit je goed als je tijdens je vakantie graag in een luxe all inclusive hotel verblijft. Ondanks dat het een klein eiland is vind je er verschillende luxe hotels zoals het Seabank Resort + Spa. Zoals de naam al doet vermoeden ligt dit hotel gelegen aan een zandstrand en vind je er niet alleen een spacentrum maar ook 3 zwembaden, meerdere restaurants en een kinderspeelruimte. Als je liever gaat voor een luxe hotel aan de promenade dan is Hotel The Waterfront een aanrader. In dit heerlijke hotel vind je een gym, zwembad en spacentrum. Het grootste voordeel van dit hotel is echter de ideale ligging aan de haven en het feit dat het gezellige centrum van Sliema zich op slechts 300 meter van het hotel bevindt.


Zwembaden en wellnesscentra, gratis WiFi, gratis verblijf voor kinderen, ...
Promo
Zin in Malta? Dit is de weg naar een geslaagde all-inclusive vakantie!
Promo
Prachtige locatie, zeezicht, sfeervolle animatie, topservice, mooi strand, ...
Promo

Super-de-luxe hotels
Als je op zoek bent naar nog meer luxe dan is een 5-sterren hotel op Malta zeker het overwegen waard. Op Malta vind je 3 super-de-luxe all inclusive hotels namelijk The Westin Dragonara Resort, Corinthia St. George’s Bay en Radisson Blu Resort Malta. The Westin Dragonara Resort is een schitterend hotel waar je de ideale combinatie van rust en vermaak vindt. Het hotel is gelegen aan een rotsstrand op een schiereiland en bevindt zich bovendien op wandelafstand van het centrum.
Corinthia St. George’s Bay is een wat grootschaliger hotel waar je wel weken zou kunnen verblijven. Je vindt er meerdere zwembaden, een spacentrum en heerlijke restaurants. Daarnaast verzorgt het hotel shuttlebussen naar het golfterrein en naar verschillende toeristische steden zoals Valletta.
Mocht je op zoek zijn naar een wat rustiger hotel dan is het Radisson Blu Resort Malta een aanrader. In dit hotel vind je onder andere een tennisbaan en een gezellige cocktailbar waar regelmatig optredens worden gegeven. Echter straalt dit hotel bovenal rust en klasse uit en is het de ideale plek om echt even te ontsnappen aan het dagelijkse leven en lekker te ontspannen.

Radisson Blu Resort

© TUI.be

Fijne vakantie!
Malta is van alle markten thuis! Of je nu van plan bent om lekker te gaan luieren in een luxe all inclusive hotel of er liever op uit wilt trekken: Malta zal je zeker niet teleurstellen en je een heerlijke vakantie bezorgen!


Zwembaden en wellnesscentra, gratis WiFi, gratis verblijf voor kinderen, ...
Promo
Zin in Malta? Dit is de weg naar een geslaagde all-inclusive vakantie!
Promo
Prachtige locatie, zeezicht, sfeervolle animatie, topservice, mooi strand, ...
Promo