Het veelzijdige Turkije lokt je met all inclusive vakanties - All inclusive vakantie aanbiedingen | all-inclusive.be

Het veelzijdige Turkije lokt je met all inclusive vakanties

Bent u echt aan vakantie toe? Dan is het zonnige Turkije zeker een aanrader! In Turkije vindt u een ruim assortiment aan verschillende vakantie mogelijkheden. Lekker weg dommelen aan een van de mooie stranden, avontuurlijk raften op wilde rivieren, cultuur snuiven bij een van de vele bezienswaardigheden of de prachtige natuur ontdekken, het kan hier allemaal. Door al deze mogelijkheden, is Turkije uitstekend geschikt als vakantie land voor jong en oud.

Sealight Resort Hotel

© TUI.be

All Inclusive
Veel hotels in Turkije bieden u een All Inclusive verblijf aan. In deze hotels kunt u tot een bepaalde tijd gratis van het buffet, de snacks en van de bar gebruik maken. Deze tijd is echter per hotel verschillend, zo bestaan er buiten dit concept ook Ultra All Inclusive hotels. Waar u normaal tot bv. 22.00 van de bar gebruik mag maken, kunt u in deze hotels 24 uur per dag uw drankjes nuttigen!


Kindvriendelijke resorts met gratis verblijf t.e.m. 18 jaar! Bekijk het aanbod.
Promo
Zin in Turkije? Dit is de weg naar een geslaagde all-inclusive vakantie!
Promo
Dichtbij het strand, actie en ontspanning, luxe en comfort, toffe animatie, ...
Promo

Van alle gemakken voorzien in Kusadasi
Een van deze Ultra hotels is het vijfsterren Sealight Resort Hotel in Kusadasi. Hier kunnen u en uw gezin 24 uur per dag gebruik maken van het aanbod aan de bar. Zo hoeft u uw kinderen nooit een nee te verkopen en is iedereen gelukkig, wie wil dat nou niet! Dit hotel beschikt over 3 zwembaden, waarvan 1 met kindergedeelte en glijbanen. U kunt gratis gebruik maken van de ligbedden en parasols aan dit zwembaden en er is een gratis handdoeken service aanwezig. Het hotel bevindt zich op maar liefst 6 kilometer afstand van het centrum van Kusadasi.

Barut Hemera

© TUI.be

Cultuur snuiven of shoppen in Side
Een echte aanrader voor de cultuur snuivers onder ons, is hotel Barut Hemera in Side. In Side ontdekt u de oude stad Perge, een indrukwekkende archeologische ontdekking. Ook bevindt zich hier het indrukwekkende Aspendos amfitheater. Gaat u liever rond struinen over de bazaar, dan kan dat hier ook. Side ligt op maar 8 km afstand van Manavgat. Elke maandag bevindt zich, in het centrum van deze stad, een van de grootste markten uit de omgeving. U kunt hier terecht voor lokale producten zoals groenten en fruit, maar ook voor sieraden, kleding en lederwaren.


Kindvriendelijke resorts met gratis verblijf t.e.m. 18 jaar! Bekijk het aanbod.
Promo
Zin in Turkije? Dit is de weg naar een geslaagde all-inclusive vakantie!
Promo
Dichtbij het strand, actie en ontspanning, luxe en comfort, toffe animatie, ...
Promo

Kom tot rust in het magische Fethiye
Wilt u echt helemaal tot rust komen en heeft u liever geen kleine kinderen om u heen? Dat is geen probleem, tegenwoordig zijn er verschillende hotels die het Adults Only concept aanbieden. TUI SENSATORI Resort Barut Fethiye is er daar een van. Dit luxueuze vijfsterrenhotel is alleen toegestaan voor personen vanaf 16 jaar. U vindt hier prachtige wellnessfaciliteiten en een uitgebreid aanbod aan verschillende sporten. Vlak voor het hotel strekt zich een kilometerslang kiezelstrand voor u uit en door de fantastische ligging tussen zee en groene bergen, voelt het alsof u in een paradijs bent beland!

Twijfelt u dus niet langer en boek nu uw vakantie naar het mooie, gastvrije Turkije. De lokale bevolking zal u met open armen (en een glaasje appelthee) ontvangen!