Beleef uw perfecte vakantie op de Malediven - All inclusive vakantie aanbiedingen | all-inclusive.be

Beleef uw perfecte vakantie op de Malediven

De Malediven zijn niet voor niets populair als vakantiebestemming ter ere van een jubileum of net voltrokken huwelijk. De eilandengroep heeft alles waarvan je ooit gedroomd hebt: hagelwitte stranden met wuivende palmbomen, stijlvol ingerichte hotels aan de waterkant, een stralende zon en gewilde duiklocaties. De lokale gerechten zijn verrukkelijk en worden bereid met een enorme variatie aan smaken.

Olhuveli Beach & Spa Resort

© TUI.be

De All Inclusive formule
Door het boeken van een All Inclusive accommodatie hoeft u zich nergens zorgen over te maken. U kunt al uw energie gebruiken om de nieuwe indrukken in u op te nemen en optimaal te genieten van al het moois in de omgeving. De resorts op de Malediven beschikken over uitgebreide sport- en entertainmentprogramma’s en zijn vaak uitgerust met fantastische zwembaden en een snelle wifi-verbinding. Een vakantie naar de Malediven is een vakantie naar het paradijs. U kunt helemaal ontzorgen en zal versteld staan van de pracht van deze bijzondere eilandengroep.


Brede stranden met fijn wit zand. Romantische resorts met uitgebreide faciliteiten.
Promo
Zin in de Malediven? Dit is de weg naar een geslaagde all-inclusive vakantie!
Promo
Zonnen, duiken, snorkelen, fietsen, genieten van de rust, ... Bekijk het aanbod.
Promo

Op expeditie in Robinson Club Noonu
In dit stijlvolle resort waant u zich in een aflevering van het populaire Expeditie Robinson. De infinity pool gaat langzaam over in de oceaan, terwijl u de zon ziet zakken vanaf uw ligzetel onder de palmbomen. Een uitstapje naar de hoofdstad Malé per watervliegtuig behoort ook tot de mogelijkheden. Robinson Club Noonu verwelkomt de hele familie en heeft verschillende animatiemogelijkheden voor de allerkleinsten.

Paalvilla’s boven het azuurblauwe water
In het Olhuveli Beach & Spa Resort overnacht u geheel in stijl. De luxueuze paalvilla’s boven de oceaan maken uw verblijf extra speciaal. Het resort biedt talloze snorkelmogelijkheden en een sunset cruise aan. U kunt zelfs kiezen voor een Jacuzzi Watervilla. U geniet dan vanuit uw bubbelbad van een onvergetelijke zonsondergang. Verder heeft het Olhuveli Beach & Spa Resort ook twee zoetwaterzwembaden en een kinderzwembad. Ligstoelen en wifi worden gratis aangeboden aan de klanten.

Kuramathi Maldives

© TUI.be

Sprookjesachtig overnachten op het strand
Je geniet van een cocktail op je eigen zonneterras in het intieme Kuramathi Maldives resort. De mix van luxe met een intieme sfeer is een gouden formule. Het resort beschikt over alle faciliteiten, maar voelt toch kleinschalig aan. Zowel de accommodatie op het strand als in de paalvilla’s is luxueus, comfortabel en uniek. De onderwaterwereld rondom dit bijzondere hotel is fascinerend. Dit resort is de ideale uitvalsbasis voor fanatieke snorkelaars en duikers.


Brede stranden met fijn wit zand. Romantische resorts met uitgebreide faciliteiten.
Promo
Zin in de Malediven? Dit is de weg naar een geslaagde all-inclusive vakantie!
Promo
Zonnen, duiken, snorkelen, fietsen, genieten van de rust, ... Bekijk het aanbod.
Promo

Meer weten over de fantastische mogelijkheden?
Krijgt u ook helemaal de kriebels bij het idee van een luxueuze vakantie op de Malediven? Heeft u zin om te ontzorgen, genieten en een nieuwe wereld te leren kennen? Kijk dan op deze website om een idee te krijgen van het actuele aanbod van All Inclusive accommodaties in de Malediven. Deze prachtige eilandengroep biedt alles waar u ooit van heeft gedroomd.