All-inclusive vakantie in Zadar - All inclusive vakantie aanbiedingen | all-inclusive.be

All-inclusive vakantie in Zadar

Kroatië is een geweldig vakantieland. Het is zeer veelzijdig met bijzondere natuur, prachtige stranden en een heerlijk blauwe zee. Bovendien kun je er ook nog eens genieten van de bijzondere keuken. Een all-inclusive vakantie bij Zadar is dan ook een absolute aanrader. Deze archipel van meer dan 300 verschillende eilanden is zeer geschikt voor een vakantie.

©commons.wikimedia.org

Verken de eilandengroep
Tijdens een all-inclusive vakantie bij Zadar geniet je van alle luxe en comfort die je mag verwachten van een dergelijke vakantie. Onbeperkt eten en drinken in je hotel en ook nog eens een prachtige omgeving om te verkennen. Je kunt de eilandengroep namelijk per boot verkennen, of je dat nu individueel doet of met een gids. Van de 300 eilanden zijn er maar liefst 100 helemaal onbewoond. Er zijn ook enkele grote eilanden waaronder Ugljan, Pag en Dugi Otok.


Prachtige baaien, adembenemende natuur, ontdek het allemaal in Kroatië
Promo
Zin in Kroatië? Dit is de weg naar een geslaagde all-inclusive vakantie!
Promo
All-inclusive genieten tegen de voordeligste prijzen, check hier het ruime aanbod
Promo

Ugljan
Vanuit Zadar kun je direct de veerboot nemen naar Ugljan. De tocht duurt in totaal ongeveer 25 minuten. Op het eiland is het altijd gezellig druk. Je vindt er dan ook prachtige natuur maar ook hele mooie stranden waar je kunt genieten van het weer en heerlijk kunt zwemmen. Er zijn op Ugljan kleine vissersdorpjes te vinden en het is de ideale locatie om te snorkelen of kajakken. Er wordt ook van alles en nog wat voor de toeristen georganiseerd. Denk daarbij aan gezellige avonden met livemuziek en zelfs kleine festivals.

Pag
Als je vanuit je all-inclusive verblijf in Zadar naar Pag wil hoef je zelfs de boot niet te pakken. Dit is namelijk het enige grote eiland dat een rechtstreekse verbinding heeft met het vasteland door middel van een brug. De grootste plaats van het eiland heet ook Pag en is vanuit Zadar ongeveer een uurtje rijden met de auto. Je kunt ook de bus pakken. In deze stad is altijd wel iets te zien of te beleven.

© Pixabay.com

Dugi Otok
Dit eiland is wereldberoemd en dat komt vooral vanwege het Sahuran strand. Dit bijzondere strand, dat helemaal in het noorden van het eiland ligt, is één van de mooiste stranden van het hele land. Het is dan ook zeker een aanrader om hier een dagje door te brengen tijdens je vakantie. Het strand heeft fijn zand en witte kiezels en is ook nog eens erg geschikt voor kinderen. Dat komt omdat het water lang ondiep blijft waardoor ze er heerlijk in kunnen spelen. Bij het strand is ook nog eens een bos waardoor je veel schaduw hebt. Verder vind je er verschillende bars en een restaurant.


Prachtige baaien, adembenemende natuur, ontdek het allemaal in Kroatië
Promo
Zin in Kroatië? Dit is de weg naar een geslaagde all-inclusive vakantie!
Promo
All-inclusive genieten tegen de voordeligste prijzen, check hier het ruime aanbod
Promo

Silba
Ook Silba is een bijzonder eiland, waar je vanuit Zadar prima heen kunt. Het is vooral een heel rustig eiland omdat het volledig autovrij is. Het meest opvallende aan Silba is de 15 meter hoge toren inclusief spiraaltrap. Deze heet de ‘Toreta’ en stamt uit de negentiende eeuw. Vanaf de top van de toren heb je een bijzonder mooi uitzicht over de rest van het eiland. Het wordt ook wel eens de toren van de liefde genoemd.