Deze activiteiten zijn de moeite waard tijdens je all-in vakantie op de Dominicaanse Republiek - All inclusive vakantie aanbiedingen | all-inclusive.be

Deze activiteiten zijn de moeite waard tijdens je all-in vakantie op de Dominicaanse Republiek

De Dominicaanse Republiek is een land dat in het Caraïbisch gebied gelegen is. De combinatie van tropische palmstranden, de prachtige natuurgebieden en de indrukwekkende bergketens maakt dat dit land voor veel mensen een geliefde vakantiebestemming is. Wanneer je naast ontspannen op een van de parelwitte stranden ook wat actievere bezigheden wenst in je all-inclusive vakantie, bekijk dan de onderstaande activiteiten. Deze activiteiten zijn absoluut de moeite waard om eens gedaan te hebben!

© Pixabay.com

Ziplinen in de Dominicaanse Republiek
Hou je van snelheid? Dan is een van de zip line adventures die in dit land wordt aangeboden misschien iets voor jou. Via een soort kabelbaan zweef je door de boomtoppen van platform naar platform. Zie de natuur vanuit een andere hoek en voel de adrenaline door je lichaam gieren. Er zijn diverse locaties waar deze activiteit wordt aangeboden. Afhankelijk van waar in het land je je bevindt, kun je je keuze maken. Verblijf je in het oosten van de Dominicaanse Republiek, dan is ziplinen in Punta Cana wellicht een interessante optie, terwijl je in het westen in de gemeente Sosúa kunt ziplinen. Als je er geen genoeg van kunt krijgen en op doorreis bent, dan kun je natuurlijk ook beide adventures aangaan.


Paradijselijke stranden, azuurblauwe zee, wuivende palmbomen: klik hier voor jouw droomvakantie!
Promo
Zin in de Dominicaanse Republiek? Dit is de weg naar een geslaagde all-inclusive vakantie!
Promo
Uitgebreide all-in, zwemparadijs, ruime kamers en kortingen die zich opstapelen, boek hier!
Promo

Watersporten in Puerto Plata
De sportievere vakantiegangers kunnen zich helemaal uitleven in Puerto Plata. In deze provincie liggen verschillende stranden die uitermate geschikt zijn om te surfen. Wanneer je de onderwaterwereld wilt verkennen, dan kun je er ook voor kiezen om te duiken of te snorkelen. Je kunt je wenden tot de Caribbean Water Sport School in Cabarete voor lessen, materialen, instructies en overige informatie. Aan de noordkust van de republiek is genoeg te doen voor de watersporters onder ons.

© Flickr.com

Uitgaan in Punta Cana
Als je na een dagje zon, zee en strand het nachtleven in wilt gaan, dan is discotheek Imagine in Punta Cana een interessante optie. Deze discotheek, die ook wel “La Cueva” wordt genoemd, is gevestigd in een grot. Dans tussen de vleermuizen terwijl je geniet van de bijzondere akoestiek. Op de verschillende dagen staat een ander muziekgenre centraal. Houd je van latin? Bezoek La Cueva dan op een vrijdag. Is hip-hop meer jouw ding? Dan is de zondag voor jou de ideale dag om de discotheek te bezoeken. Je kunt ook kiezen voor het open formaat, waarin allerlei muziek wordt gedraaid. Dit formaat is er op de donderdagen en zaterdagen.


Paradijselijke stranden, azuurblauwe zee, wuivende palmbomen: klik hier voor jouw droomvakantie!
Promo
Zin in de Dominicaanse Republiek? Dit is de weg naar een geslaagde all-inclusive vakantie!
Promo
Uitgebreide all-in, zwemparadijs, ruime kamers en kortingen die zich opstapelen, boek hier!
Promo

Isla Sanoa is hét eiland voor natuurliefhebbers
Voor mensen die meer van de natuur willen zien, is het raadzaam om Isla Sanoa te bezoeken. Dit eiland ligt te midden van Cotubanamá, een nationaal natuurreservaat. Bewonder de tropische vissen, zeeschildpadden, zeesterren en de vogels. Je kunt een bezoek aan dit eiland boeken als dagtrip. Je vertrekt dan bijvoorbeeld vanuit Punta Cana met de catamaran en een speedboot. Vaak zijn eten en drinken bij de excursie inbegrepen en kun je kiezen voor een Nederlands- of Engelstalige gids. Informeer voor aanvullende informatie bij de door jouw gekozen touroperator of de aanbieder van deze excursie.