Lekker all inclusive genieten in Mexico - All inclusive vakantie aanbiedingen | all-inclusive.be

Lekker all inclusive genieten in Mexico

Lekker vakantie vieren in Mexico. Het land is misschien niet meteen een bestemming waar je aan denkt bij het idee een all inclusive vakantie te boeken, maar het heeft absoluut meer te bieden dan wat jij ooit gedacht had. De Mexicaanse stad Cancun is wereldberoemd als toeristenoord. De stad is gelegen in het uiterste oosten van Mexico op het schiereiland Yucatan. De officiële taal is Spaans, maar spreek je dit niet dan kun je jezelf met Engels er tegenwoordig ook prima redden. Vanuit Brussel vlieg je in ongeveer 9 en een half uur er naar toe. Lekker relaxen in het vliegtuig om uitgerust aan te komen bij jouw strandbedje aan de felblauwe zee op de witte zandstranden. De prachtige standen zijn een van de belangrijkste redenen om hier vakantie te komen vieren. Er is in Cancun geen wandelboulevard, wil je er een stukje gaan wandelen, dan zul je dat moeten doen met je voeten in het zand. Ultiem genieten dus!

© TUI.be

Luxe hotels

Boek een verblijf in een de super deluxe hotels die zich meteen aan het strand bevinden. Kun je zo ’s ochtend genieten van het uitzicht op zee. Dat is lekker wakker worden. Diverse adults only hotels maken dat jij er zeker van je rust kunt genieten. Boek een kamer bij het Platinum Yucatan Princess All Suites & Spa Resort en geniet van alles wat het hotel jou te bieden heeft. Boek het all inclusive principe en geniet van de zeven verschillende restaurants die zich op het complex bevinden. Of neem een verfrissende duik in het mooie bijbehorende zwembad. Ben jij meer op zoek naar feesten en events dan is het Breathless Riviera Cancun Resort & Spa echt iets voor jou. Het resort bestaat uit 3 gebouwen, elk met zijn eigen faciliteiten en sfeer. Verder kun je er genieten van diverse restaurants en zwembaden. Dit alles volgens het adult only principe. Geen overlast van jengelende kinderen dus.


Kindvriendelijk of Adults Only? Rustig of met veel animatie? Bekijk het aanbod.
Promo
Zin in Mexico? Dit is de weg naar een geslaagde all-inclusive vakantie!
Promo
Gratis verblijf voor kinderen t/m 14 jaar, direct aan het strand, gratis WiFi, ...
Promo

Mexicaanse gezinsvakantie

Ga jij liever met je hele gezin een bezoekje brengen aan de Mexicaanse zon? Ook dat is geen probleem. Iedereen van jong tot oud zal zich prima vermaken. Vanuit de hotels loop je vaak zo het strand van Cancun op. In het levendige familie gedeelte van het Sandos Playacar Beach Resort kan iedereen zich op en top vermaken. Er is een kinderspeelruimte, theater maar ook een discotheek die alleen voor 18 jaar en ouder is. Op het resort bevinden zich meer dan 10 restaurant en wel 9 zwembaden. Altijd iets te beleven dus. Kies voor het BlueBay Grand Esmeralda resort als je wil genieten van klaterende fonteinen en ontelbare ligstoelen naast, maar ook in het water. Rust lekker uit in het spacentrum of geniet van het ultieme comfort in je kamer. Kies voor het all inclusive principe en geniet van al het eten dat er te krijgen is in de verschillende restaurants die het resort te bieden heeft.

Ben jij er klaar voor?