Ontdek het mooie Marokko all inclusive - All inclusive vakantie aanbiedingen | all-inclusive.be

Ontdek het mooie Marokko all inclusive

Marokko, niet een land waarvan je meteen denkt daar wil ik mijn vakantie doorbrengen. Zo gek is het echter nog niet als je er nu voor kiest om daar naar toe te gaan. Agadir, de badplaats aan de Atlantische oceaan, biedt de mogelijkheid te verblijven in diverse all inclusive hotels. Wil jij meer cultuur snuiven in het land van de kamelen? Ga dan voor een een of twee weekjes in een mooi hotel in Marrakech. Breng een bezoekje je aan de bazaar of neem een kijkje in de Majorelletuin, waar zich enorm veel cactussen bevinden.

© TUI.be

Agadir

Agadir is een havenstad aan de westkust van Marokko, en meteen ook de grootste badplaats van het land. De ongerepte stranden maken de plaats zeker geschikt voor watersport. 300 dagen zon per jaar maken dat Marokko de ultieme zonbestemming is, het hele jaar door. In en rondom Agadir bevinden zich diverse luxe hotels met de meest fantastische faciliteiten. Neem bijvoorbeeld het Royal Atlas hotel, pal aan zee en aan de mooie wandelpromenade van Agadir. Bij het hotel bevinden zich diverse restaurants, shops, zwembaden maar ook een discotheek. Kies je voor het all in principe of hou je meer van halfpension, alles behoord tot de mogelijkheden. Of kies voor het ultra luxe RIU Palace Tikida Agadir. Het hotel beschikt over een excellente service. Vier restaurants maken dat jij altijd keuze hebt uit iets lekkers en de zwembaden omringd met palmbomen zullen je ook niet gaan vervelen. Er is een speeltuin, kapsalon en in het hele resort heb je de beschikking over gratis wifi. Kun je er niet zo goed tegen dat men in zwembroek aan het avondmaal verschijnt? Hier is deftige kledij vereist, dus je zal er geen last van hebben. Zelfs als het buiten eens niet zo’n goed weer is zit je hier prima, het complex beschikt namelijk ook over een binnenzwembad wat verwarmd is.


Kleurrijke zonvakanties in Agadir of Marrakech: bekijk het all-in aanbod
Promo
Zin in Marokko? Dit is de weg naar een geslaagde last minute vakantie!
Promo
Luxueus & met karakter. 3 tot 5 sterren. Gratis verblijf voor kinderen.
Promo

Marrakech

Marrakech, staat bekend als de rode stad. Veel huize zijn er rood geverfd. De stad bevindt zich aan de voet van het Atlasgebergte en is daardoor schitterend gelegen. In de winter wil er nog wel eens sneeuw vallen, de zomers zijn er vooral warm en vochtig. Vergeet zeker niet een bezoek te brengen aan Djemaa el Fna, het grote marktplein in de Medina van de oude stad. De hele dag door is er van alles te beleven.
Op zoek naar een hotel waar de kinderen zich ook prima vermaken? Splashworld Aqua Mirage Club is er zo eentje, heerlijk all inclusive genieten. Het hotel beschikt over een schitterend glijbanenpark waar de kids zich zeker zullen vermaken. Liever meer rust tijdens je vakantie? Tui Sensimar Medina Gardens is een adult only hotel in het hart van de stad. Op 5 minuten wandelafstand van de Medina. Na een dagje citytrippen in het centrum kun je ’s avonds heerlijk uitrusten bij het zwembad van het complex.

Ben jij al warmgelopen voor Marokko?
Fijne reis!