De meest geliefde all-in adressen in Spanje - All inclusive vakantie aanbiedingen | all-inclusive.be

De meest geliefde all-in adressen in Spanje

De zomer komt eraan! Dit betekent dat het tijd is om je welverdiende zonvakantie te boeken. Eén van de meest geliefde vakantiebestemmingen is Spanje, want dit land biedt heerlijk weer en uitstekende All Inclusive hotels. Vooral voor gezinnen is dit ideaal. Je eet wat en wanneer je maar wil, gaat erop uit wanneer je maar wil en hoeft je nergens zorgen om te maken. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd, zodat je het échte vakantiegevoel ervaart. De meeste hotels bevinden zich overigens dicht bij het strand. Je hoeft dan slechts een paar honderd meter te lopen om het zand onder je voeten te voelen. Je ligt in no-time op je strandbedje aan zee!

© TUI.be

Evenia Olympic Palace & Spa
Het Evenia Olympic Palace & Spa is een zeer goed hotel in Lloret de Mar met alles erop en eraan. Je kunt rekenen op een lekker ontbijt en middag- en avondmaal in buffetvorm, met daarbij eventueel een alcoholisch drankje zoals wijn of bier. Overdag kun je snacks halen bij de “Hot Bar” en de kinderen kunnen de hele dag door smullen van heerlijke ijsjes. Om in beweging te blijven, kun je in dit hotel naar een Sport Club gaan. Hier kun je dagelijks aan een één uur durende sportactiviteit deelnemen, bijvoorbeeld bodybuilding, cardio en fitness. Voor zowel kinderen als volwassenen worden er activiteiten georganiseerd door een professioneel animatieteam. Niet ver bij het hotel vandaan bevindt zich overigens een uitgebreid waterpretpark, Parc Aquàtic. Ga hier zeker naartoe met de kinderen, want die zullen de tijd van hun leven hebben!


Van de Pyreneeën tot de costa’s. Van Barcelona tot Gran Canaria.
Promo
Zin in Spanje? Dit is de weg naar een geslaagde all-inclusive vakantie!
Promo
Van 1 tot 5 sterren. Van auto- tot vliegvakantie. Bekijk het all-in aanbod.
Promo

ClubHotel Riu Chiclana
Het ClubHotel Riu Chiclana is eveneens een uitmuntend All Inclusive hotel. Je vindt het hotel aan de westkust van Spanje, waar over het algemeen iets minder toeristen verblijven dan aan de kant van de Middellandse Zee. Iedere ochtend, middag en avond kun je genieten van heerlijke (vegetarische) maaltijden en tussendoor van vers gezette koffie. Er wordt twee maal per week een specifiek buffetthema gekozen en bovendien kunt u voor de afwisseling eens gaan eten bij het Andalusische restaurant in de buurt. Wie van sport houdt, zal zich goed vermaken in dit hotel. Zo is er een tennisterrein, omnisportterrein, paddletennisterrein en een fitnessruimte. Naderhand kun je gebruik maken van de sauna om even helemaal te ontspannen. Niet alleen overdag, maar ook ’s avonds staan er activiteiten op de planning. Er is dan bijvoorbeeld livemuziek of er wordt een show opgevoerd. Het ClubHotel Riu Chiclana is recent gerenoveerd en beschikt daarom over lichte, moderne slaapkamers.

© TUI.be

Evenia Zoraida Resort
Het Evenia Zoraida Resort biedt alle voordelen van een All Inclusive hotel. Het hotel bevindt zich bij het plaatste Roquetas de Mar, en is voornamelijk geschikt voor familievakanties. Extra leuk is de grote variatie in avondmalen: afhankelijk van het tijdstip wordt er Italiaans, Mediterraans en Aziatisch eten verzorgd. Tussendoor kun je niet alleen standaard snacks halen, maar ook tapas eten. Dat is pas écht Spaans! De kinderen zullen zich uren vermaken in het zwembad met glijbanen en de miniclub. Er kan gratis voetbal, petanaque, waterpolo en aquarobic gedaan worden.