De 4 populairste all-inclusive bestemmingen - All inclusive vakantie aanbiedingen | all-inclusive.be

De 4 populairste all-inclusive bestemmingen

Nog op zoek naar een vakantiebestemming voor deze zomer? Een all-inclusive vakantie is de laatste jaren erg populair bij vakantiegangers. Onlogisch is dat niet want we weten nu eenmaal graag wat onze reis zal kosten, zonder dat we nog rekening moeten houden met een reisbudget ter plaatse. Met een all-inclusive vakantie kan je pas echt genieten van het aangename klimaat, het heerlijke eten en de rust, zonder je zorgen te moeten maken over de kostprijs ervan. Hier zijn alvast enkele van de beste all-inclusive vakantiebestemmingen.

©pixnio.com

Spanje
Spanje behoort al decennialang tot de meest populaire vakantiebestemmingen als het aankomt op all-inclusive vakanties. Regio’s zoals de Costa del Sol of de Costa Brava staan dan ook garant voor een ideaal klimaat om te kunnen genieten van warm weer en aangename zeetemperaturen. De vele resorts zoals Calpe, Marbella of Torremolinos bieden dan ook alle voorzieningen die je maar wensen kan. Ook de Canarische eilanden (Tenerife, Lanzarote, Fuerteventura) en de Balearen (Ibiza, Mallorca) zijn vaak gekozen bestemmingen.


Zin in vakantie? Dit is de weg naar een geslaagde all-inclusive vakantie!
Promo
Comfortabel of luxueus all-inclusive verblijf? Bekijk hier het ruime aanbod!
Promo
Ontdek hier de voordeligste bestemmingen voor een all-inclusive vakantie
Promo

Turkije
Een andere klassieker onder de all-inclusive vakanties is Turkije. Het land is een mix tussen de Europese en de Aziatische cultuur en biedt een totaal andere ervaring. De wintermaanden zijn er een stuk warmer dan bij ons, waardoor het een bestemming is die je het hele jaar door kan doen. De Turkse Rivièra of steden zoals Kusadasi zijn etg in trek. Naast de uitstekende voorzieningen kan je hier immers ook wat ronddolen in de verschillende bazaars. Ook excursies in de bergen, jeepsafari’s of bezoekjes aan historische steden zoals Efeze behoren tot de mogelijkheden als alternatief voor een namiddag zonnebaden aan het zwembad.

©commons.wikimedia.org

Egypte
Twintig graden is zowat de minimumtemperatuur dat Egypte heeft doorheen het jaar. Ideaal om even te ontsnappen aan onze koude winters dus. Egypte is dan ook een bestemming die het hele jaar door goed is voor een all-inclusive vakantie. De aangename watertemperaturen en de prachtige duiklocaties maken het een erg geliefde reisbestemming voor wie houdt van snorkelen. Riffen, koraal en scheepswrakken zijn hier niet ongewoon. De Egyptische resorts zijn gericht op de Westerse vakantieganger en bieden heel wat luxe. Even genoeg van de zwembaden en glijbanen? Dan is een uitstap naar Luxor bijvoorbeeld een mogelijkheid om wat van de rijke geschiedenis van het land te leren kennen.

Mexico
De tijd dat all-inclusive vakanties op slechts een paar uur vliegen van thuis moeten zijn is voorbij. Steeds meer vakantiegangers kiezen ervoor om hun all-inclusive vakantie door te brengen over de oceaan. Vooral het prachtige Mexico staat hoog op het verlanglijstje van velen. Badsteden als Cancun of Playa del Carmen hebben niet alleen prachtige resorts en stranden, maar bieden evenzeer uitmuntende duikervaringen aan. De Mexicaanse levensstijl is er dan weer eentje vol feesten, waar je snel in wordt betrokken eens je het hotel verlaat. Bezienswaardigheden als Chichen Itza zijn dan weer een leuke uitstap. Ook de Mexicaanse keuken is een serieuze troef. Van taco’s tot tortilla’s, heerlijker kan het niet worden.


Zin in vakantie? Dit is de weg naar een geslaagde all-inclusive vakantie!
Promo
Comfortabel of luxueus all-inclusive verblijf? Bekijk hier het ruime aanbod!
Promo
Ontdek hier de voordeligste bestemmingen voor een all-inclusive vakantie
Promo